Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

anladım cimcimem.. yha ben fazla sulugözümdür bikaç kere niyetlendim sonra bu huyumdan dolayı vazgeçtimbilmiyorumkismile dayanamam çünkü biliyorum kaç yaparkende göz çıkarmıyım diye hep gitmekten vazgeçtimm..

cankızım iyiyiz cnaım sen nasılsın... can ahmetin napar iyimiaklinialirimsmile

Valla talyacım bizde öyle düşünerek girdik içeri ama onlardaki neşeyi görünce uçuyo herşey, direk onlara odaklanıyosun zaten bırakmıyolarki hüzünlenmeye hepsi her taraftan kendince bişeyler yapmaya çalışıyor. Yurdu dolaşırken bir kısmı bizimle beraber gezdi, tanıttılar :))

Valla talyacım bizde öyle düşünerek girdik içeri ama onlardaki neşeyi görünce uçuyo herşey, direk onlara odaklanıyosun zaten bırakmıyolarki hüzünlenmeye hepsi her taraftan kendince bişeyler yapmaya çalışıyor. Yurdu dolaşırken bir kısmı bizimle beraber gezdi, tanıttılar :))

ne güzel canım yaa allah bu iyi niyetinizi kabul etsin inşallahh..

slm kizlar kimse yokmuuuuuuuuuuu bayanssulusmile

cimcimecim yurdu ziyaret etmeniz ne güzel bisey, cok sevinmistir cocuklar, allah razi olsun sizden :1hug:

mrb kızlar nasılsınız
buranın sohbetini özledim yaa
nerde o eski günler

bu arada pardesü aldım kızlar armineden

mrb kızlar nasılsınız
buranın sohbetini özledim yaa
nerde o eski günler

bu arada pardesü aldım kızlar armineden

ayyyyyyyy şampu m da gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşolumunekankayizsmile evet canım..hey gidi eski günler boshayallersmile nasılsın bakiim.. böcük nasıl oldu?

hayırlı olsun canım..güle güle giy.resmi yok mu sositososito

hosgeldiniz kizlar sampuancim sende hosgeldinn, hayirli olsun pardüsenn, armineyi cok begenirim bayanssulusmile

he gi on41im nik degistim eccik bayanssulusmile

ayyyyyyyy şampu m da gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşolumunekankayizsmile evet canım..hey gidi eski günler boshayallersmile nasılsın bakiim.. böcük nasıl oldu?

hayırlı olsun canım..güle güle giy.resmi yok mu sositososito

hb bitanemmmmmm nasılsın?

böcüğün iyi teyzesi diş sıkıntısı var biraz olcak o kadardaa

saol cnm annemin hediyesi ilk pardesüm
biraz tuzluca çünküü :))

resim çkecem giyinip sizin için inşş yarın çekbilirsem koyarımmm
bakalım beyenecekmisiniz

kız sultan senden nbrr yokmu manita hehehhe :))

sultan ım yeni nickin topic imize hayırlı uğurlu olsun inş. aklinialirimsmile

şampu m resmi unutma..tekrar hayırlı olsun..kayra yı da yanağından öp,teyzesinin öpücüğü ağrısını geçirirrrkaydirigubbakcemile3

Back