- Konu Sahibi MissBiricik
-
peşin çalıosa aaaaaaaaaaahahahahaah sitare biz senle biaraya gelmeliyiz yıkıldım yaaa:roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
rica ederim canım
ben hep burdayım beklerimaklinialirimsmile
kovaları severim bnm de yükselenim kova
balık olmama rağmen özgürlüğüme düşkün olmayı hayır demeyi kova burcundan olduğunu düşünürüm hep.
kovalar biraz bencildir o da kendilerini çok sevdiklerinden kendileriyle barışık olduklarından.
kimsenin onları üzmelerine izin vermezler.
hayatı severler. hayır demeyi bilirler. başkasını hatrı için kendilerinden ödün vermezler.
çok iyi dert ortağıdırlar. dinlemeyi bilirler. psikolog gibidirler. kova gibi hep dolarlar :)
eş seçimi onlar için çok önemlidir. armudun sapı üzümün çöpü derler kimseyi seçemezler.
çünkü hayattan yüksek standartlar beklerler. azla yetinmezler.
tamam hadi baağalım kapışcaz senlekötükedihüso
valla bnm bi arkadaşım vardı istediğini eşine bu şekilde kabul ettiriyodu ama eşi çakmış davayı tabi artık bişiy yapıcağı varsa bile önce yatağa sonra mağazaya diyodu adam. para peşin kırmızı meşin hesaabı :)
bi resim yükliyem bari, frankfurttan dönerken benzinci de cekindigimizzzzzzzzzz zemuszemus
httpB][/QUOTE]
vaaaaş yavrum :nazar:
hepinize tşk ederim arkadaşlar ben de eğlendim .bu yaptığım yorumların hiçbir bilimsel değeri ama sadece hobi belirtelim.
bi aralar acayip takmıştım bol bol astroloji ve burç uyumları kitapları okudum kalan birikimler bunlar. üniversitedeyken falcı gibi olmuştum.kim kimle çıkacaksa önce burcunu öğreniyo geliyo bana soruyodu uyuşuyormuyuz diye..
bnmki sadece amme hizmeti eğlence olarak bi paylaşım yani.
al gülüm ver gülüm ama adamı aşağlıolar resmen ya a.s
yaa kadın bunun ayarını bilcek işte çok ince bi sınır. istediğini anca böyle yaptırabiliyosa kadın için incitici bi durum. geyşa gibi hisseder kendini kadın.
ama erkek için aynı şeyi diyemicem çünkü bu erkeklerin zayıf noktası napalım. onlar da bu kadar düşkün olmasınlar kaydirigubbakcemile3
ya biricik bi sus çeyize bak neler olmuş topiğini kapatıolar koşş sitareeyi az rahat bırak-tatlicadiarzu-
hosbulduk canlar
manyakkk kız valla bi heyecanlandım ki o tpik benim herşeyim:mymeka:
yapılır mı böle şaka:dilcikar:
ben habu balığı nasıl yola getircem peki bak bana demedin onu kırıt mırıt :dance:
manyakkk kız valla bi heyecanlandım ki o tpik benim herşeyim:mymeka:
yapılır mı böle şaka:dilcikar:
balığa iki güzel söz söylemen yeter bea canım sana çok kızgın kırgın da olsa gönlünü çok kolay alabilirsin. gururunu kırmadıysan tabi. gururu incinirse çok yaralanır kolay kolay affedemz bunun haricinde isteklerini yaptırmak konusunda romantik bi an onu sevdiğin gösteren bi iki hareket bi kavga sonunda eğer haksız sensen samimi bi özür hemen yelkenleri indirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?