Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

peşin çalıosa aaaaaaaaaaahahahahaah sitare biz senle biaraya gelmeliyiz yıkıldım yaaa:roflol:

valla bnm bi arkadaşım vardı istediğini eşine bu şekilde kabul ettiriyodu ama eşi çakmış davayı tabi artık bişiy yapıcağı varsa bile önce yatağa sonra mağazaya diyodu adam. para peşin kırmızı meşin hesaabı :)

vallaha böyleyim yaa
kendimi çook seviyorumzemuszemus
eş seçimi gerçekten önemli karar veremiyorumbilmiyorumkismile:lepi:

al gülüm ver gülüm ama adamı aşağlıolar resmen ya a.s

ya biricik bi sus çeyize bak neler olmuş topiğini kapatıolar koşş sitareeyi az rahat bırak-tatlicadiarzu-

hepinize tşk ederim arkadaşlar ben de eğlendim .bu yaptığım yorumların hiçbir bilimsel değeri ama sadece hobi belirtelim.

bi aralar acayip takmıştım bol bol astroloji ve burç uyumları kitapları okudum kalan birikimler bunlar. üniversitedeyken falcı gibi olmuştum.kim kimle çıkacaksa önce burcunu öğreniyo geliyo bana soruyodu uyuşuyormuyuz diye..

bnmki sadece amme hizmeti eğlence olarak bi paylaşım yani.

çok saol tatlım sen seviore makbule geçtiopuyorumnanaktan

al gülüm ver gülüm ama adamı aşağlıolar resmen ya a.s

yaa kadın bunun ayarını bilcek işte çok ince bi sınır. istediğini anca böyle yaptırabiliyosa kadın için incitici bi durum. geyşa gibi hisseder kendini kadın.

ama erkek için aynı şeyi diyemicem çünkü bu erkeklerin zayıf noktası napalım. onlar da bu kadar düşkün olmasınlar kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflolooh has ederiz erkeklere

ben habu balığı nasıl yola getircem peki bak bana demedin onu kırıt mırıt :dance:

balığa iki güzel söz söylemen yeter bea canım sana çok kızgın kırgın da olsa gönlünü çok kolay alabilirsin. gururunu kırmadıysan tabi. gururu incinirse çok yaralanır kolay kolay affedemz bunun haricinde isteklerini yaptırmak konusunda romantik bi an onu sevdiğin gösteren bi iki hareket bi kavga sonunda eğer haksız sensen samimi bi özür hemen yelkenleri indirir.

ayyy masum aşkım benimsenağlamasenağlama nedir benden çektiği bak peşin taksit hiçbişe istemio yavruuummm:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…