Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

malesef yok dersaneye gtsem yardım alırdım bi hocadan ama dersaneye de gitmiyorum bi şekilde yapmaya çalışıcam artık

bende öyle olmustu, umarim sende de öyle olur

biz istanbulda tanistik yazin, ben normalde yurtdisinda kaliyorum, ama kader iste
ve istanbulda tanismadan bir kac gün önce ben xxxxköyde yazliktaydim ve tevakufen o da xxxköyde ama orda birbirimize rastlamadik, sonradan konusunca fark ettik ikimizinde tanismadan birkac gün önce ayni sehirde oldugumuzu

ayy ne hosssssss :asigim: :asigim:
insallah bendede öyle güzel bir tanisma olur :asigim:

bitek igilizce dersi için gidemem ki özel ders için de maddi imkanlar elvermiyor
kaç senedir ingilizce dersi görüyoruz ama hala bişey bilmiyoruz işe bak yazık onca emeğe

bende öyle olmustu, umarim sende de öyle olur

biz istanbulda tanistik yazin, ben normalde yurtdisinda kaliyorum, ama kader iste
ve istanbulda tanismadan bir kac gün önce ben xxxxköyde yazliktaydim ve tevakufen o da xxxköyde ama orda birbirimize rastlamadik, sonradan konusunca fark ettik ikimizinde tanismadan birkac gün önce ayni sehirde oldugumuzu

ayy ne hosssssss :asigim: :asigim:
insallah bendede öyle güzel bir tanisma olur :asigim:

evet cok hoooos
:asigim:

kaç senedir ingilizce dersi görüyoruz ama hala bişey bilmiyoruz işe bak yazık onca emeğe

öyle düsünme hemen, pratik yapmayinca unutuluyor malesef

ben öylelikle ingilizcemi farscami ve arabcami unuttum, ama pratik yapsaydim o dilleri konusan arkadaslarim olsaydi unutmazdim, dilde pratik yapmak cok önemli
:1ninca:

Back