Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

dünden beri hımm dur düşüneyim CADIARZU dün günlerden cumaydı ee malumm cuma günleri mubarek gün insanın kişiel ibadetleri oluyor anca işte gündüz pek girmiyorum zaten ben anca hallediyorum ev işlerini akşama doğru müsait oluyorum hee bu arada dedimya işte beşiğini aldık dün bebeğimin çok ttalı sepet beşik tarzında biraz daha büyyüğü ama çok ufak değil hem fiyatıda uygun 160 dediler 10a aldık

allah kabul etsin canım bende zamanında almıştım 150 ye almıştık iyi almışsınyerimseniben

mobilya düşünüyrdm aslında ama şimdi müsait değiliz bakalım ilerleyen zamanarda alınacak mecbur zaten

hayırlısı olsun be boşver sıkma canını ben 2 hamileliğimdede 2 hafta kalasıya aldım herşeyimi bi aksilik olurda üzülmeyeyim diyeguclubacismile

pamiğim istersen çıkabilirsin benim yüzümden kalma canım arada bi görüşelim evet biraz beklettim özür dilerim malum 2 çocuk olunca rahat olmuyo bazen :smiley-cool:

kizlaaaaar bugun iyicene temizlendim, epilasyonumu yaptim zemuszemus
sonra solariuma gittim bi güzel yandim :smiley-cool:
yaninca göbecigim kasiniyor yaa

yaza hazirlik yapiyorum anliyacaginiz :smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…