Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

hayırlı cumalar bayanlar nasılsınız
ben 20 lik dişimi çektiridim
şu an konuşamuıyorum ama yazabiliyorum :)

Ayy bende öyle, geçen bir sişimi çektirdim doktora neden bu kadar çabuk çürüyo dedim.
Yani tam bakım yapamasamda dikkat ediyorum dedim, dişin stresten bile etkilendiğini söyledi..

bu arada yarın gelinliğimin 2. provasına gidicem bakalım nasıl olmuş merak ediyorum
yakasını nasıl yaptırsak hala karar veremdim ya

Doğru benim ön dişler yapma zaten :)) Diş anımı anlatsam gülersin.
Yakında hepsi dökülecek...
Tümmü olacak gelinliğin canım, ben hakim yaka yaptırmak istiyorum ama herkes türbanı o yakaya uyduramıyor...

Tümmü olacak gelinliğin canım, ben hakim yaka yaptırmak istiyorum ama herkes türbanı o yakaya uyduramıyor...

benim de sol taraf ta 5 tane yok dişim
resimlerde kötü çıkar ddiye yaptırmayı düşünüyorum ama korkuyorum

evet bütün olacak gelinlik
hakim yaka bütün gelinliğe de olurmu ki
ben yvarlak düşünüyordum ama
bakalım yarın gelinlikçi ile de bir konuşalım
kollarını ispanyol yaptırmayı düşünüyorum

evet oluyor canım, düzgün bir resim bulsam göstercemde yokki...
Nette tesettür modeller hep aynı
Saol caspeer, darısı başına, tüm isteyenlere

uuyy çok mu korktun sultancım
hangi film bu seni korkutan

sonunda cok fena korktum giii eyvahedigeldismile

oyy oyy kıyamam gel ben sana sarılayım korkunu alayım aklinialirimsmile

hihi saril bana yi beni :jeyyar: :jeyyar:

Günaydın kızlaar herkese hayırlı cumalar...
Sultan hangi film o kıs, korku filmi dediğin korkutacak :))

kiz filmin ismi "paranormal activity"
filmin ba$i acayip sIKIci ama ortasindan sonra hep dahada kötü oluyor eyvahedigeldismile, cok güzel film tavsiye ederim ben begendim ve korktum,
gercek bir hikayeden alintiymis kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

anaam ciddi olamazsın.. o filmde nasıl korktun sultancım..
nişanlımla 1 ay önce gitmiştik biz o filme bi arkadaşının gazı üzerine,ya ara verilene dek dedik ki herhalde 2.bölüm bomba gibi olacak.. sıkıntıdan patladık bu arada..
2.bölüm başladı biz hala action bekliyoruz ha şimdi birşey olacak oldu olacak derken.. filmin son 2 dk sında birşeyler oldu.. ne yerimizden hareket ettik ne de waooow olduk..
korku filmi miydi neydi hiç anlamadım..
salondaki tüm erkeklerler küfür kıyamet buna mı para verdik diye salonu terkettiler hahaha
çok sinirlendik bayağı bi eleştirdik sonra da çok güldük.. )) ama asla korku filmi değildi o..
üstelik filmi bekletmişler 2 yıl.. bence bi 20 yıl daha bekleseymiş yazık olmazmış sırnaşık şey

geçmiş olsun canım :lepi:

:roflol: :roflol: valla canim ben o filmi sinemada izleseydim sanirim bende küfrederdim, verdigim paraya yazik derdim cünkü sinemada izlencek bi film degil :kaydirigubbakcemile3
ama evde izledim bedave aklinialirimsmile
öle oluncada daha keyifli oldu tabi aklinialirimsmile :roflol:

sonunda girebildik kk ya
cimcime Sudenazınız çok tatlı sarılar da pek bi yakışmış maaşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…