• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

kızlar yeni yaptığım resimleri ekleyecektim de yemek yiyecekmişiz sonra eklerim iyi akşamlar

yok cnm ya çok şükür olmuyor da kasıklarıma batmalar oluyor sanırım kistim küçülmedi.1 ay önce doktorun verdiği hapa başladım o küçültürse devam edicem yoksa ameliyatla alıcaklar.eğer küçülseydi o batmalar olmazdı herhalde bilmiyorum ki tam salı günü belli olacak

haplar küçültmüştür inşallah canımmolumunekankayizsmile

sultanom arabayıı alır tohtoruda atar içine gezerdinizz gızzzzsempatiksalakcinni

heeee:roflol::roflol::roflol:

tohtor kim gız sultan gel bakim buraya

hadi ya ben kaçırmışım onu

sultanom bu doktorda kim kız

ay tohtoru anlatim kisaca -tatlicadiarzu-
bnm arkdasim var halil diye yakin arkadasim, hemsomda sayilir ayrica,
onun arkadasi var doktor kendisi 29 yasinda.
halille görüstügümüzde bikere o arkadasinida getirmisti, cok tatli cok hos uzun boylu cok sempatik biri delikafadulden :utangac:
didistik durduk ilk baslarda sonrada epey anlastik sohbet ettik bayagi koyu koyu :1rolleyes:
o günden sonra bikac kere selam söylemis ,bende geri söyledim , hepsi o yani, ortada hic bisey yok -tatlicadiarzu- :roflol: :roflol:

sultaaaaaaaaaaaaaan ımm :1ninca: noluyoruz kız.. doktor eniştemiz mi olacak yoksaa sempatiksalakcinni

bu arada kimse yok mu :uhm: sıkıldım,koştum geldim..

sultaaaaaaaaaaaaaan ımm :1ninca: noluyoruz kız.. doktor eniştemiz mi olacak yoksaa sempatiksalakcinni

bu arada kimse yok mu :uhm: sıkıldım,koştum geldim..

:roflol: yok canim kizzzzzzzzzz -tatlicadiarzu-
aramizda bisey yok, olacaginida pek sanmiyorum zaten, kizlar takliiyor öyle bana :1rolleyes:

iidr caspersy senden nbr bakalım son bir satin vermiş olduğu mutluluğu yasıorum :D senn ev işin ne oldu cnm halloldumu ?

ayy canm sıkkn canm ya off off hani yarn taşınacaktık ya evin boyası bitmedi mutfak dolabim vestiyerim daha yapılmadıı ev desen havada duruyo resmen herşeyi kaldırmıştık bugn de yemek odası ve yatak odasını sökmeye gelecekler off off
:çok üzgünüm:

Back