- 26 Şubat 2009
- 2.523
- 35
- 683
- Konu Sahibi MissBiricik
- #8.041
he ya korkuyorm :roflol: yok canım ben herkeseaynıyım :1hug:benle pek bi mesafelisin şeker
korkuyon muaklinialirimsmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he ya korkuyorm :roflol: yok canım ben herkeseaynıyım :1hug:benle pek bi mesafelisin şeker
korkuyon muaklinialirimsmile
he ya korkuyorm :roflol: yok canım ben herkeseaynıyım :1hug:
canım tam bi rahatladım her şeyi kapadım başka biri yapıştı başım dönüyo arttık olaylardan bu da mali müşavir akparti yönetiminde bana iş sözüde verdi ama kimseye güvenm kalmadı artık
arnavutlar canım,bende rizeliyim bakalım nasıl olacak )
ama öyle farklı adetleri yok..
canım tam bi rahatladım her şeyi kapadım başka biri yapıştı başım dönüyo arttık olaylardan bu da mali müşavir akparti yönetiminde bana iş sözüde verdi ama kimseye güvenm kalmadı artık
ay canım uzak dur lütfen olmaz olmaz nedenini özleden söylerim istersen
eski göçmenlerdendir o zaman canım.. ama yinede şalvar filan giydirirlerkaydirigubbakcemile3
gızz senin aşkk hayatıda dallass gibi.. ne ara buluyon nerden buluyon gızzz:hulya:
şeker ahanda buraya yazıyorum sen akıllanmican:umursamaz:
şeker ahanda buraya yazıyorum sen akıllanmican:umursamaz:
gızz öyle deme aşkk kadını şekerimmaklinialirimsmile aşka aşıkk hatunhihoyyyt
ya benim ne suçum var onlar bana bulaşıyo
ya benim ne suçum var onlar bana bulaşıyo
tatlım bence önce geçmişin izlerini bir sill... erkeklere güvenini tekrar kazan.. sonra yeni birini düşün.. üzülme tekrar diye diyorum..opuyorumnanaktan
sen yüz veriyon tabeklava:
valla yüz vermek değil beni avon temsilcisiyim ya avon baysinde görmüş telimi nerden almış ismimide biliodu öğrenmiş o şekilde