- Konu Sahibi MissBiricik
-
ceylan91 diğer diyor sen yurdışında filanmısın yoksa.. eşarpta bulamıyorum diyince??
Geldim anacım :))
Şuan gelinim ama eğer bu akşam 00:00'a kadar doğum günümü kutlamazsa katil bir gelin olcem mafoldumben
yok canım su anda ankaradyım ama zevkime gore bulamıyorum cicekli bocekli bi eşarp istemiyorum ben nikoncanın vardıya oyle bi eşarp istiyorum.
haftaya eskişehire gidicem buraya misafirliğe gelmiştim orda bulurum belki
zaten erken kapanmamda bu vesileyle oldu bilmiyorum duydunuzmu 2-3 gun once bi deprem oldu burda ve o an ölürsem Allahımın karsısına hangi yuzle cıkıcağimi dusundum.
ve bende hemen kapanmaya karar verdim
herşeye bi sebep vardır canım sen en hayırlı olanı yapmaya çalışıyosun şu an Rabbim yardımcın olsun
evet canım bu aralar gercekten bana ağır gelen kaldırmakta zorlandığım seyler oldu ama o vesilerle ankaraya geldim ve ummadiğim bi anda kapanmaya karar verdim demek bunlardada varmış bi hayır
sen çok duygusalsın bugüün:teselli:takma canım yaa bi doğum günü kutlamadı diye katil olmaya değer mii:roflol: :roflol: :roflol:
sen çok duygusalsın bugüün:teselli:takma canım yaa bi doğum günü kutlamadı diye katil olmaya değer mii:roflol: :roflol: :roflol:
cimcime doğum gunun kutlu olsuna.s
git vur:roflol: :roflol: :roflol:en son ne zaman kavga ettinizhahahayy hakkatten benimki doğum günümü kutladı sevgililer gününü kutlamadı:sm_cool:
değer değeeer. Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!klava:
hayirli olsun topik biricigimm.. yoksa birinimi buldun kizzzz???????? beni boyle birakacan tek basima hemii
he şöyle şampu sayemizde döncen eski günlerinekaydirigubbakcemile2
cimcime doğum günün kutlu olsun canım..
ceylancım bulursun inşallah zevkine göre eşarp... bende sohbetlerden etkilenip kapanmıştım herşeye bir vesile var ... ama sen gerçekten istemesen bırak deprem olması allah korusun enkazda kalsanda geçmezdi aklından bu düşünce.. o yüzden hiç korkma açılırım diye.. sen gerçekten istiyorsunki getiriyorsun aklına:icecream:
bu yaz yada gelicek yaz sozlenicem canımboshayallersmileöyle cnm herşeyde bi hayır vardır
ee anlat cnm nişan söz flan var mı
bu yaz yada gelicek yaz sozlenicem canımboshayallersmile
yok yavru amaç toplanmak ayy ben seni hiç tek bırakır mıyımolumunekankayizsmile
ayy yeniden toplandığımızı görünce sevindim yhaa:lepi:
git vur:roflol: :roflol: :roflol:en son ne zaman kavga ettiniz
cuma akşamı kavga ettikolumunekankayizsmile vayy be biricik hatırlattın baya olmuş etmiyeli 3 günkaydirigubbakcemile2
git vur:roflol: :roflol: :roflol:en son ne zaman kavga ettiniz
cuma akşamı kavga ettikolumunekankayizsmile vayy be biricik hatırlattın baya olmuş etmiyeli 3 günkaydirigubbakcemile2
biz 2 gunde bi edyoruz canımsırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?