Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

eşim iyi aslında:asigim:
ben en çok aşkitoma deli oluyorum o ne beelaelaelaelaelae

sanat yavv sen nerdesin hee hep kaçırıyosun sana da bari biricik varken ekleyem o da ister sonra olmaz mı canım

kaç aydır bi denk gelemedik ki sen bilirsin cnm önemli değil

eşim iyi aslında:asigim:
ben en çok aşkitoma deli oluyorum o ne beelaelaelaelaelae

sanat yavv sen nerdesin hee hep kaçırıyosun sana da bari biricik varken ekleyem o da ister sonra olmaz mı canım
ben kızıma diyorum onu annemde duymuş oda söylüyo babamda kızıyo o ne öyle aşkitom yaa annemde diyoki ne biliyim kızlar söylyo bende söylüyorumkaydirigubbakcemile3

bizde ayıp karşılarlar öyle kocam kocişim kocişkom bilmem ne.. yani cidden ayıp görmemiş gibi!
ayar oluyorum "benim kocik" lafına,kapana kısılmış çaresiz fare nasıl isyan eder aynı öyle
kocik kocik

Loresimaa .!.:
ayy alemsim tubi kocişin aradımı senün kaydirigubbakcemile3
aradı da açmıyorum bacım protesto ediyorum en isyankar halinden

zarife sağol gelinliğini pek anlamadım ama daha önce altını görmüştüm zihnimde birleştirdimkaydirigubbakcemile3
güzel olmuşsun maaşAllah cnm

nurrose sen arım mısın ? ) yok canım kocam biraz daha yumuşatılmış hali ama türevleri saçma

bu arada sampuandı sanırım oğlu ameliyat olan,geçmiş olsun canım,Allah şifa versin oğluna ..
sulugöz Allah hayırlı etsin inşallah.. darısı tüm bekarların başına (amin)

ben zarifecikim
sonra atılınca bu ablamın üyeliğiburdan yazdım
şimdi de arim diye üye oldum ama resim eklemek için buna muhtaç kaldım benim msj sayım yetmedisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…