Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

ben yapıyorum valla canım öle fazla bişi yapmadım kaynanamgil bi çorba istiyolar benden sürekli övünmek gibi olmasın güzel yapıyomuşumd o yüzden bi onu yaptım diğerlerinin annnem kardeşim anneannem hallediyo

çok farklı ne olduğunu kestiremiyorum tam olarak ama şu varki insann istedği sevdiği biriyle evlenmesi çok güzeel herşey gözüme o kadar güzel görünüyoki bugün gözüüme hiçbişeyin bu büyüyü bozmasına izin vermicem

Rabbim ömür boyu aynı heyecanla yaşatsın ikinizide:asigim:
bir yastıkta kocayın inşllh...

e sen nie bu kadar rahatsın senin nette ne işin var kuzum git heycanlansana heycandan elin aygaına dolaşsın ne yapacağını şaşır etrafındakilerin burnundan getir kaydirigubbakcemile3

e sen nie bu kadar rahatsın senin nette ne işin var kuzum git heycanlansana heycandan elin aygaına dolaşsın ne yapacağını şaşır etrafındakilerin burnundan getir kaydirigubbakcemile3

öyle bi lüksüm yok işte canım heycanımı içimde yaşıyorum ama elim ayağım titriyo napıcamı bilemiyorum biraz olsun yatışmak için sizinle dertleşmek istedim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…