Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

sulugöz sonradan giyebileceğin bişey olsun bence... hani ev gezmelerine gittiğinde şık giyinmen gerekicek sonuçta.. o zamanlardada giyebileceğin ne çok ağır nede çok spor bir takım.. geline yakışacak bişey olsunnkaydirigubbakcemile3

cimcimee söz resmi istiyozz gızz ekle hadii:mymeka:

sulugöz bence etek ve kısa ceket daha güzel olur dur model bakam :))
Talya be güzel resmim yokki, dur iki tane var elimde yüzümüzü karalayıp gösterem...

tmm öle bişi düşünüyom bende zaten çok ağır kıyafetler giyemem spora alışmışım bi kere klasik içinde duramam

konşimentoo hazırlamam gerekiyorr.. daha önce hiç hazırlamadım.. ihracatta yanlışlık olursa.. kapının önüne konduğumun resmidirrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şu elbisenin farklı bir rengi nasıl olur acaba, kol kısmı tam benim istediğim gibi

[/url][/IMG]

bi ismin kalırmış değişmeyen anne adı baba adıda eşinini anası babası yazarmış ay ne korkunç olurr sempatiksalakcinni

http://img534.imageshack.us/img534/4526/sdc11450g.jpg

inş olmuşturr
alıntı olmasın canlarımm

bu arada pastayı da ben yaptımm :))

yeni kapananları ve kapanmak isteyenleri benden daha taze kimse anlayamaz canımaaa tecrübelerimi paylaşırım seve seve eşarp hariç aman bidaha tövbeee koyarsam :CüvCüv:

doğruya doğru kapansam o kadar para vermem eşarba. çok beğendiklerim olursa 1-2 tane alırım ama bütün eşarplarım markalı olmaz olamazkaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-

selam kızlar bakıyomda elbıse dersine düşmüşsünüz :))
karalahana mrhba canım siyah elbisen cok güzelmiş yahu su elbıselerı nerden buluyosunuz??

selam kızlar bakıyomda elbıse dersine düşmüşsünüz :))
karalahana mrhba canım siyah elbisen cok güzelmiş yahu su elbıselerı nerden buluyosunuz??

selam evet öle birazcık elbise derdine düştüm ben düğer kızlarrda öle nişan,söz,kına ve nikahımızda ni giycez die kafa patlatıyoz

neyse canlar ben kaçar işim çıktı sonra görüşürüz kendinize ii bakın bekliyorum bak fikirlerinizi tembellik yapmayın fikir verin bana bb bb kaydirigubbakcemile3

asgd hoşgeldin canımm.. ya ben şu ihracatla uğraşıyorum hala.. uyuss oldumm .. hiçbir bilgi vermiyorlar... her kafadan farklı ses çıkıyorr.. delircemmmsempatiksalakcinni

kız konşimento işlemi ben yapmıştım, yurtdışından akü getirttik onun için, baya karşık bi mesele gümrük müşavirliği bana çok yardımcı olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…