- 3 Mayıs 2009
- 6.508
- 3.352
- 398
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #6.401
konşimentoo hazırlamam gerekiyorr.. daha önce hiç hazırlamadım.. ihracatta yanlışlık olursa.. kapının önüne konduğumun resmidirrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şu elbisenin farklı bir rengi nasıl olur acaba, kol kısmı tam benim istediğim gibi
[/url][/IMG]
Bayanlar, ya aklıma geldi :)
sizi de benzetiyormlarmı nişanlınızla ?
bizi çok benzetiyorlar
5-6 kere oldu çok benziyorsunuz diyenler
hatta kardeşmisiniz, akrabamısınız diyenler felan... Kardeşler nasıl evlenecekse :)
uzaktan yakından alakamız yok aslında
bi ismin kalırmış değişmeyen anne adı baba adıda eşinini anası babası yazarmış ay ne korkunç olurr sempatiksalakcinni
http://img534.imageshack.us/img534/4526/sdc11450g.jpg
inş olmuşturr
alıntı olmasın canlarımm
bu arada pastayı da ben yaptımm :))
yeni kapananları ve kapanmak isteyenleri benden daha taze kimse anlayamaz canımaaa tecrübelerimi paylaşırım seve seve eşarp hariç aman bidaha tövbeee koyarsam :CüvCüv:
doğruya doğru kapansam o kadar para vermem eşarba. çok beğendiklerim olursa 1-2 tane alırım ama bütün eşarplarım markalı olmaz olamazkaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-
holsblmBizde de aksine yoğun değil, oturmaktan sıkılıyorum Allah'tan siz varsınız :))[/QUO
iyi annen demiy al eline bi elişi bş vakitlerinde ör:hulya::hulya::hulya:yakında gideceksin
hoşgeldin ben istiyorum eritmeyi ama nasıl olacak bilmiyorum
hoşgeldin
hoşbuldmve aleyküm selam
hoş geldin
bende seni sobeeeeeeeeyakaladım seni....
:teytey:
selam kızlar bakıyomda elbıse dersine düşmüşsünüz :))
karalahana mrhba canım siyah elbisen cok güzelmiş yahu su elbıselerı nerden buluyosunuz??
şöyle bir model nasıl canım
[/url][/IMG]
selam evet öle birazcık elbise derdine düştüm ben düğer kızlarrda öle nişan,söz,kına ve nikahımızda ni giycez die kafa patlatıyoz
anladım cnm bende bakınım sizin için
nikah için etek ceket daha iyi geliyo bana, yinede sen bilirsin tabi, çok güzel modeller var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?