Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

bilmiyorum ama sırf kendimde değil kapalı arkadaşlarımında açık hallerini gördüğümde garipsiyorum... sanki kapalıyken farklı bir ışık oluyor yüzlerinde nur derler yhaa onun gibi

hakkaten benimde gorduklerimin kapannca sanki yuzunde daha farklı bişe oldu nurlanmış gibi

bende zor giyiyorum özel ortamlar dışında işyerinde filan hele çok devasa hissediyorum kendimi... bide yapılıyım hepten iri yarı duruyorum... ama bizim aile hep uzun ablam 178 garibimm... ama ben topuklularla tamamen vedalaşçam sevdiğim benden 2 cm kadar kısakaydirigubbakcemile3

anladım canım oyle olunca zor tabi giymesi sen bizim aileyi gorsen en kısa benim 1.72yle abilerim 1.90 annem 1.75sempatiksalakcinni

anladım canım oyle olunca zor tabi giymesi sen bizim aileyi gorsen en kısa benim 1.72yle abilerim 1.90 annem 1.75sempatiksalakcinni

hehehehehe amca oğlu bize filenin sultanları diyor 4 kız kuzen hepimiz uzun olunca:):) sizinde maşallahınız varmışş... sizdede göçmenlik filan varmı??

biricik sabah geldiğinde bizle gurur duyacak topiği uçurdukkaydirigubbakcemile4 ama hanfendi yok topik sahibesi olarak topiğinin başındabilmiyorumkismile

kızlarr ben tüm gün pc başındaydım..3.5 astigmatlı gözlerimle neyime güvenip duruyorsam bukadarzemuszemuszemuszemus ağrıyor şimdi haliyle gözerim gideyim uyuyayım bari... hepinize iyi geceler tatlı rüyalar...

hepiniz sevdiceğinizi görün rüyanızda emisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

maşallah ne yedinide uzadınız bu kadar beee :lepi: talyacım giryeyelim kilo muhhabetine bendece birileri alınmasın yinekaydirigubbakcemile3

ii geceler datlumm bende meleğimi uyuttum sefgülü kocacugumu bekliyom daha işden gelmedi deeboshayallersmile

iyi geceler hanımlar
gelin olmanın sınırı var mıdırkaydirigubbakcemile3
kıdemli? çiçeği burnunda? yada yeni evleniyor olmak mı lasım?bilmiyorumkismile
ben de katılmak isterim aranıza:hulya:

yok canım buyur gel hatta bunların hiç biri gelin bile değil gelin adayı bi ben varım bide sen geldin 2 kişi oldukkaydirigubbakcemile3

yok canım buyur gel hatta bunların hiç biri gelin bile değil gelin adayı bi ben varım bide sen geldin 2 kişi oldukkaydirigubbakcemile3

hoş buldum ozaman.. kriterlere uyuyorum şahsen kaydirigubbakcemile3
tesettürlüyüm gelinim 2 yıllık evliyim 3 buçuk aylık hamileyim. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim kaydirigubbakcemile3

siz hepiniz başka bi topicten topluca buraya transfer oldunuz sanırım. köklü dialoglar var da?

sultancım amaç tekrar toplanmak başlığı boşver sen bundan sonra burdayız:içelim:

hilalim sağol cnm:1rolleyes:

ayy kızlar ne bu şiddet bu celal amma yazmışınız:roflol:nazar boncumuzuda koyalımda göze gelmiyelim:nazar: :nazar: :nazar:

sitaree hoşgeldiina.s.

günaydın kızlar günaydın cimcimemma.s.

Back