Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

göremiyorum yine yazılanları en sonunda camdan atçam pcyi o olucak... sonrada patron beni nerden atar bilememkaydirigubbakcemile

talyacım cevabı topiğe yazyorum bolunmeyelim diye
bende 19 yaşındayım yeni mezun oldum işte bende kimse bendende kapanmamı beklemiyodu ama kapanıp gorevimi yerine getircem ben

canım ben diorumki alişana kadar pantolon uzerine kısa pardesü tarzı trenckot sonra alışınca eteğe başlıycam.daha hic bişeyim yok almadım yazın kapancam diye dusunyodumdaohaoldumsmile
canım zaten bir aya kalmaz alışırsın alışamam diye korkma bence etek giy yani ben pantolonu pek sevmiyorumboshayallersmileama kıyafetin yokmuş kıyafet toparlayana kadar pantolon üstü tunikle idare edersina.s
göremiyorum yine yazılanları en sonunda camdan atçam pcyi o olucak... sonrada patron beni nerden atar bilememkaydirigubbakcemile

sakin ol talyam o ne biçim pc yahu fotoyu göstermese neysede yazılanlarıdamı göstermiyo:roflol: :roflol: :roflol:

ben bi kahve molası vereyim bu safsalak pcde kendine gelsinsempatiksalakcinni

eşarbım bile yok daha bulamıyorum zevkime goresempatiksalakcinni

biricik sorma ya.. atatürk zamanından kalma mübarek kağnı hızındakaydirigubbakcemile3

kızlar fal bakmayı bilen varmı... bi bakın bakalım annem beni vericekmi ahmetekaydirigubbakcemile2

topiğin hayırlı olsun biricik alkisalkisalkis
ben gelin olalı 6 sene oldu ne işim var burda acaba boshayallersmile

kızlar kapanmak nasıl bi duygu kapandım ama pişmanım diyen var mı

biricik sorma ya.. atatürk zamanından kalma mübarek kağnı hızındakaydirigubbakcemile3

kızlar fal bakmayı bilen varmı... bi bakın bakalım annem beni vericekmi ahmetekaydirigubbakcemile2

harbiden yaa ne biçim pc o:roflol:

fal bakmayı bilmiyorum bu yaşıma kadarda bi kere bile baktırmadımsempatiksalakcinni
biri baksa iyi olur amadelikafadulden
seni ben verdim ahmete:asigim:

ceylan91 diğer diyor sen yurdışında filanmısın yoksa.. eşarpta bulamıyorum diyince??

harbiden yaa ne biçim pc o:roflol:

fal bakmayı bilmiyorum bu yaşıma kadarda bi kere bile baktırmadımsempatiksalakcinni
biri baksa iyi olur amadelikafadulden
seni ben verdim ahmete:asigim:

biricik sana anne diyebilirmiyim yhaopuyorumnanaktan

topiğin hayırlı olsun biricik alkisalkisalkis
ben gelin olalı 6 sene oldu ne işim var burda acaba boshayallersmile
sağol şampum
ayy canım toplanalım siz başlığı boşverinsempatiksalakcinni

kızlar kapanmak nasıl bi duygu kapandım ama pişmanım diyen var mı
cnm ilk zamanlarda saf gibi hissedersin kendini sonra varırsın lezzetine:asigim:ama bu his kişiden kişiye değişir mi bilmem:roflol:
biri benimi çağırdı :))
Tesettürlüyüm, gelinim başka aradığınız özellik varmı??

gel yavruu bu kadar özellik yeter:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

tamam kızlarr
kendimi bekar gibi hissedeyim barii bu topiktee zemuszemus
ahh ahh bekarlık gibisi varmı yaa boshayallersmile

şampum anladın sen olayı çaktırma maksat yeniden toplanalımkaydirigubbakcemile5
hem geyik bölümüü sevmediğim için bu başlık oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…