- 3 Mayıs 2009
- 6.508
- 3.350
- 398
- Konu Sahibi MissBiricik
-
canım zaten bir aya kalmaz alışırsın alışamam diye korkma bence etek giy yani ben pantolonu pek sevmiyorumboshayallersmileama kıyafetin yokmuş kıyafet toparlayana kadar pantolon üstü tunikle idare edersina.scanım ben diorumki alişana kadar pantolon uzerine kısa pardesü tarzı trenckot sonra alışınca eteğe başlıycam.daha hic bişeyim yok almadım yazın kapancam diye dusunyodumdaohaoldumsmile
göremiyorum yine yazılanları en sonunda camdan atçam pcyi o olucak... sonrada patron beni nerden atar bilememkaydirigubbakcemile
canım zaten bir aya kalmaz alışırsın alışamam diye korkma bence etek giy yani ben pantolonu pek sevmiyorumboshayallersmileama kıyafetin yokmuş kıyafet toparlayana kadar pantolon üstü tunikle idare edersina.s
sakin ol talyam o ne biçim pc yahu fotoyu göstermese neysede yazılanlarıdamı göstermiyo:roflol: :roflol: :roflol:
ben bi kahve molası vereyim bu safsalak pcde kendine gelsinsempatiksalakcinni
eşarbım bile yok daha bulamıyorum zevkime goresempatiksalakcinni
biricik sorma ya.. atatürk zamanından kalma mübarek kağnı hızındakaydirigubbakcemile3
kızlar fal bakmayı bilen varmı... bi bakın bakalım annem beni vericekmi ahmetekaydirigubbakcemile2
harbiden yaa ne biçim pc o:roflol:
fal bakmayı bilmiyorum bu yaşıma kadarda bi kere bile baktırmadımsempatiksalakcinni
biri baksa iyi olur amadelikafadulden
seni ben verdim ahmete:asigim:
sağol şampumtopiğin hayırlı olsun biricik alkisalkisalkis
ben gelin olalı 6 sene oldu ne işim var burda acaba boshayallersmile
cnm ilk zamanlarda saf gibi hissedersin kendini sonra varırsın lezzetine:asigim:ama bu his kişiden kişiye değişir mi bilmem:roflol:kızlar kapanmak nasıl bi duygu kapandım ama pişmanım diyen var mı
biri benimi çağırdı :))
Tesettürlüyüm, gelinim başka aradığınız özellik varmı??
topiğin hayırlı olsun biricik alkisalkisalkis
ben gelin olalı 6 sene oldu ne işim var burda acaba boshayallersmile
biricik sana anne diyebilirmiyim yhaopuyorumnanaktan
şampu 6 seneliğpim diyip kaçmaklava:bak biz gelin bile değiliz maksat toplaşmak olsunsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?