Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

slm kızlar herkesin kutlu olsun kadınlar günü...
Kristalim korkma yaa ulaşma şansın yokmu, sesini duyup rahatlarsın, zaten askeriyede bir hasar olsaydı özellikle belirtilirdi diye düşünüyorum

amannnnn nasıl da buluyorum bak sizi,kapalı falan değilim ama çok sevdiğim arkadaşlarım buradaymış ben de bir merhaba diyeyim dedim.Öperim hepinizi,rabbim muhabbetinizi arttırsın

casperımmmmm balım seni çok özledim.Mesajlarından buldum zaten burayı da.Biliyor musun Ada kızın çok az kaldı düğününe :)

mrb kızlar..
cimcimem biriciğim hakim yaka yapılabilir model kapatılsın diye.. ben cepken giymek istemeyenlere alternatif olur düşüncesiyle eklemiştimm.. yoksa benim bugünlerde abiye giyme durumu yokksempatiksalakcinni

kristalim üzülme canım.. hatlar filan gitmiştir ondan ulaşamıyorsundur.. yada eğer açıksa bakmıyorsa.. tlf evde bırakıp dışarı çıkmıştır.. allah yardım etsin herbirine..

yeni arkadşlar hoşgeldiniz kusura bakmayın pek ilgilenemedim özür diliyorum artık kafam yerinde değil bir şey yok canım ama aklım orda daha olursa falan diye

saolasın cimcime cim ben kendi adıma iyiyim seni sormalı
kristaltane cim inş. bişi yoktur cnm

sözlümle tartışana kadar iyiydim fakat şuan kötüyüm.
Sinir ediyo bazen beni.
Kızlar sizde tartışıyomusunuz yaa...

yeni arkadşlar hoşgeldiniz kusura bakmayın pek ilgilenemedim özür diliyorum artık kafam yerinde değil bir şey yok canım ama aklım orda daha olursa falan diye

canım ulaştın görüşebildinmii..?? illaki artçılar için önlem alıyorlardır.. daha korunaklı yerlerde duruyorlardır.. ona bakarsan şuan şu dakika senin bulunduğun yerdede olabilir aynı durum.. allah korusun ama.. tekrar olurmu diye düşünüp durma.. dua et bol bol canımm

ne zaman nişan talyacım

kıss ne nişanıı.. can sıkıntısından baktım öyle ekledim hoşuma gidincede.. bizde bir laf vardır.. bayram değil düğün değil delii giymiş bir alaca derler.. benimkide o hesap olduukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 nişan felan var sandınız herhaldekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…