Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

okudunmu kız o msjımızemuszemus ama durumu biliyordu ona göre bir plan yapsaymış:umursamaz:

okudum okudum canım işte erkek beyni kusuruna bakılmaz kafa basmıo bendede var bitane o kendi çapında süpriz yapmış işte sevinceğini mutlu olucağını düşünmüş sende mantıklı bir bayan olarak haklı sebeplerle gerildin insan düşünür ama erkekler düşünemez oyüzden napcaz onların beyin kapasitelerini düşünerek tepki göstermicez zamanla tecrübe ederek anlıcaklar yoksa al karşına saatlerce konuş fıs alıcaksın eline bi merdane oklava kesmez yermisin yemezmisin bide üste çıkmıştır kesin anlayışsız hatun sana jaest yaptım sağol ya klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:

gel fıstıklım gel bizimde gelin olacağımızdan değil... takılıyoruz öylesine

tbsf bak kızz burdada ne yaptım çocuğa bir izin vermiyorum romantizim yapsın çocuk
aynı günün öğlenide hava çok güzeldii.. işten çıktık piknik yerine gittikk.. biraz yürüdük sonrada banklardan birine oturduk.. elini çekti omzumdan aşkım geliyorum 1 dakka izin verirmisin dedi... ben nereye gidiyorsun ya bu ormanın ortasında beni bırakıp diye laflanıyorum çocuğa yhaa bi daka gelcem diyor.. benim aklıma tuvaleti geldi utanıyor söyleyemiyor geldii... diyorum beni arabaya bırak öle git nereye gitçeksen.. yha 1 dakka gelcem hemen diyor.. ben yapışmışım eline hayır gitmicen diye söyleniyorum.. çekti elini güç bela kalktı yanımdan ama benim bir bakış vardı beni bırakıp nereye gidiyon der gibi:) meğer yerde papatya varmış onu koparıp getirdi... papatyayı aldım nasıl gülüyorum ama dedi ne oldu dedim tualetin var sandım wcye gidiyosun sandım... diyor altıma ederim genede bırakmam burda seni

talya sen de bi rahat vermemişsin ki çocuk romantik takılsın,sonra da yapmıyolar diyoz:roflol:

ne mesaji kız biz burda fıransız kaldık bizim ne günahımız var

özetini geçeyim daha önceki topicte yazmıştım... benimki sevgililer gününde floryada yer ayırtmış... ama benim zamanım olmadığından gidemedik sonrada tavıır yaptıı.. tbsfin dediği gibi sana iylik yaramıyor der gibikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyy:gitme: yazık ya analadım ben sizin ilişkiyi ya bizde öleyiz cnm birbirinizi seviosunuz maşallah idare edin nolcak

kızlar size iyi akşamlar biriciğim tekrar tşkler topladın bizi annemiz mübarek tüm çocuklar aynı çatı altında tekrar.... ben toparlanayım bi wc gideyim yol uzun altıma etmeyim dime

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

aaa gidilmezmi kızkaydirigubbakcemile

kızlar size iyi akşamlar biriciğim tekrar tşkler topladın bizi annemiz mübarek tüm çocuklar aynı çatı altında tekrar.... ben toparlanayım bi wc gideyim yol uzun altıma etmeyim dime
opuyorumnanaktanbiricik anneniz biricik:lepi::roflol:
hadi git wc ye

en sevdiğim kk arkadaşım hoşgeldin ya bende kızlara seni nekadar özlediğimi ve sevdiğimi anlatıodum ii insan lafın üstüne damlarmış:roflol:
yaa ne demessin çok sevdin beni çoook okudum yazdıklarını:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…