- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #4.221
kız ne zengini yine yaramı deştin bak, adam veteriner ama şuan asker bide bu lanet tarım bakanlığı atamaları şimdi yapıyomuş, temmuzda yapsaydı aşkımın memur olma ihtimali yüksekti ama şuan yok malesef(
hee baytar, anneannem söz zamanı mesleğini sormuştu, annemde veteriner dedi, anneannem anlamadı bende baytar dedim anladı :))
Dünden beri baya canım sıkıldı şu tarım bakanlığının yaptığına, bakalım nolcek zor bu zamanda, kızlar veteriner tanıdığınız varmı iş durumları nasıl??
Sormadan etmeden aldık herifi...
kaydirigubbakcemile3 neyse Allah'tan karakter olarak iyi biri, seviyoruz artık napalım katlancez...
Bazen sıkılıyorum ama düşününce rahatlıyorum, çünkü vardır her işte bir hayır, belkim daha iyi bi iş bulur...
Ayynen bende şal takamıyorum yakışmıyo gibi geliyo bana, ama bazı takanlara çok yakıştırıyorum
aynı şeyleri yasadıgım için anlıyabiliyorum durumun vehametini ama herşey geçiyor ve unuutluyor canım sıkma canını zor ama biraz kulak tıkamayı dene
ayy bayılaceyimmm biraz alışveriş yapsam ii gelir aslında bana sıkıntımı baska bişe gideremezsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?