• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

kızım ne ettiniz bunca zamann yuhhhaklinialirimsmile

salı sabahı buluştuk Şeniz akşama kadar yuppi gezdik ben öğrenci evinde kaldım 2 gün kaydirigubbakcemile2 bugün geldim eve aaayyy çok kötü oldum giderken ya nasıl üzüldüm:a015:

salı sabahı buluştuk Şeniz akşama kadar yuppi gezdik ben öğrenci evinde kaldım 2 gün kaydirigubbakcemile2 bugün geldim eve aaayyy çok kötü oldum giderken ya nasıl üzüldüm:a015:

hadi allahh kavuştursun tekrarrolumunekankayizsmi
yavrum biz devam ediyoruz ama mesafeliyizzguclubacismile

biricik hoşgeldinneyvahedigeldismile

anammm açıldım sahalara çıktım diyosunnsempatiksalakcinni

ee varmıydı şöyle eli ayağı düzgün olan bekar çocuğu olan bir kaynana adayıkötükedihüso

bu arada tbsf ne giydin bir foto çekseydin meraklandımmboshayallersmile

sorma ya bol düz paça bi kot pantolon üstüne kalçada bi triko renkli çanta eşarp falan giydim montum kısaydı ay adam yicekti beni bu nee montun kısa eve gidiyoruz hadi üstünü değiş bilmemne 2.günde dizaltı trençkot dar paça pantolon boğazlı body giydim opuyorumnanaktan evlenelim ilk işi kıyafetlerimi çöpe atmak olcakmış nihaaaaaaaaaaa:roflol:
kıskanç mikropa:roflol: sende iyi yapmışsın bence adam suçsuzdu fazla mesafeli olma talyam ya seni nekadar çok sevio daha ne istiosun olumunekankayizsmile

ohhh içimde bi huzur var hayırdır yarabbboshayallersmile

hayırr olsun tatlımmkaydirigubbakcemile4

acayip köfte kokuyorumm heee sevdiğim acıkmış mutfaktan köfteleri çalıp çay ocağında kızarttımm gönderdim doyurdum göbüşünü.. o yedi doydu ben kokudan doydummakannehirakannehir

sorma ya bol düz paça bi kot pantolon üstüne kalçada bi triko renkli çanta eşarp falan giydim montum kısaydı ay adam yicekti beni bu nee montun kısa eve gidiyoruz hadi üstünü değiş bilmemne 2.günde dizaltı trençkot dar paça pantolon boğazlı body giydim opuyorumnanaktan evlenelim ilk işi kıyafetlerimi çöpe atmak olcakmış nihaaaaaaaaaaa:roflol:
kıskanç mikropa:roflol: sende iyi yapmışsın bence adam suçsuzdu fazla mesafeli olma talyam ya seni nekadar çok sevio daha ne istiosun olumunekankayizsmile

ne alcakmışşş kısss pardesüü filanmııkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

hakkat nann belkide bukadar konuşuyoruzz diye olmuyoporrrdelikafaduldendelikafadulden
bilmiyorum ama çok sıktı artıkın beniyerimseniben
hayırr olsun tatlımmkaydirigubbakcemile4

acayip köfte kokuyorumm heee sevdiğim acıkmış mutfaktan köfteleri çalıp çay ocağında kızarttımm gönderdim doyurdum göbüşünü.. o yedi doydu ben kokudan doydummakannehirakannehir
pöfffffff sen doyur o da fingirdeşsin mi birde kızlarla güç kuvvet topluyo sayende:roflol:
aferin biricik tez zamanda bi kısmet çıkcak bence..CADIARZU

:Saruboceq:

kıss biricik benim bi enişte vardıı... o derdi bize hep ablamlaa evde kalcaksınızz azcıkk açılın papatya gibi çimlerde görürünki toplayan olsunnkaydirigubbakcemile3

bilmiyorum ama çok sıktı artıkın beniyerimseniben

pöfffffff sen doyur o da fingirdeşsin mi birde kızlarla güç kuvvet topluyo sayende:roflol:

:Saruboceq:

kıss köftenin afrodizyak etkisi varmıdırkii... azcıkın yaptıklarıma şap felanmı atsammaklinialirimsmileaklinialirimsmile

Back