• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

sen nerdesinn asıll nannn biricikk.. ç.eyiz almayamı gittin gene heeealsanaalsanasmile

kızlar napıyonuz uzun bır aradan sonra geldım. özledinizmı nannnn benııııııı...
bu zamana kadar ne poh yidin nirelerdeydin dersiniz şimdi. kızlar ıkıncı tüp bebek denememi yaptım tedavımı oldum ama yıne tutmadı. allahın takdırı ıste demek zamanı değilmiş.
bende dedim bakayım bi çıtırlara ne alemdeler.
kardeşşşşş o ceketı banada bı gonder bı sürtüneyım yaa belki hakkatten keramet cekettedir. olmadı kaban alırız daha etkılı olur belkı:))))))))

kızlar napıyonuz uzun bır aradan sonra geldım. özledinizmı nannnn benııııııı...
bu zamana kadar ne poh yidin nirelerdeydin dersiniz şimdi. kızlar ıkıncı tüp bebek denememi yaptım tedavımı oldum ama yıne tutmadı. allahın takdırı ıste demek zamanı değilmiş.
bende dedim bakayım bi çıtırlara ne alemdeler.
kardeşşşşş o ceketı banada bı gonder bı sürtüneyım yaa belki hakkatten keramet cekettedir. olmadı kaban alırız daha etkılı olur belkı:))))))))

inşallah rabbim hayırlı bi evlat verir cnm sıkma canını:ecrin_bebek:
ama belkim ceketten cekete fark vardır:roflol: :roflol: :roflol:

:hulya:mrb sultano
patricam tahmin etmiştim bundan dolayı kkdan uzak kaldığını... hayırlısı bidakine inşallahh canımopuyorumnanaktan

nan biricik senin çeyizde herşey tamdıı yine ne almaya gittinnalsanaalsanasmile özel şeylermi hee süle çabuk yazmadığına göre kesin onlarr seni gidi seniiiaklinialirimsmile

bizde buranın demirbaşları olduk heee sultano kaydirigubbakcemile3

tbsf bu akşamda gelmezse kayıp ilanı yayınlıycam heesempatiksalakcinni

as sakar denizkaydirigubbakcemile2

sultanom devam ediyoruzda kontörlü hattını kırdığı için msj olayımız yok faturalı hattından 7*24 teldeyiz şimdidekaydirigubbakcemile3

alışmışım ben msjda bağırmaya çağırmaya böyle tlfda sesimi çıkaramıyorum huzursuzumsempatiksalakcinni

as sakar denizkaydirigubbakcemile2

sultanom devam ediyoruzda kontörlü hattını kırdığı için msj olayımız yok faturalı hattından 7*24 teldeyiz şimdidekaydirigubbakcemile3

alışmışım ben msjda bağırmaya çağırmaya böyle tlfda sesimi çıkaramıyorum huzursuzumsempatiksalakcinni

:roflol::roflol::roflol: deliiiiiiiiiiiiiii :roflol::roflol: neyse hayirlisi olsun barik :1rolleyes:

Back