- 3 Mayıs 2009
- 6.508
- 3.352
- 398
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #3.581
dur kristalim furma beni geldim kendime:içelim:
heyaa baksana üç yıldır yüzümü görmüyo manyak şey unutamamışsempatiksalakcinni:lepi:
yıldızım biz cumartesi ayrıldık.. dün barıştık.. sabah yine kavga ettik şimdi yine barıştık..
ne yaman çelişki değilmii.. yhaa kızlar o var hayatımda ama ben çok mutsuzum yhaa.. mafoldumben
ayrılırken imzalı foto filanmı verdin gıızzzguclubacismile
mutsuzsan niye sürdürüyosun talyacım
yaa sevgilisi olanda mutsuz olmayanda off ooffffboshayallersmile
yıldızım biz cumartesi ayrıldık.. dün barıştık.. sabah yine kavga ettik şimdi yine barıştık..
ne yaman çelişki değilmii.. yhaa kızlar o var hayatımda ama ben çok mutsuzum yhaa.. mafoldumben
seni mutlu edemiyosa ayrıl canım yaa ne uğraşıyon kavgayla mavgayla-tatlicadiarzu-
yaa sevgilisi olanda mutsuz olmayanda off ooffffboshayallersmile
valla ha yaa ne yapcez biz böyle mutsuz öyle mutsuzbenneyaptımkioy oy ne yapak nerelere gidek bimem kibilmiyorumkismile
biricik çok tuhaf yhaa.. normalde car car konuşuruz ikimizde farklı ortamlarda farklı kişilerle ama yanyana geldiğimizde... salak salak susuyoruzz... yada ben bişey anlattığımda evet diyor haklısın diyor... ama bir muhabbet yok öylecene izliyor beniikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı sıkıllıyorum bu durumdan çok hemde... ortak bişeyler konuşamıycaksak ben derdimi sevincimi anlatamıycaksamm ne biliyim yhaa çok doluyum çokkkk:1no2: sevgisinden şüphem yok ama iletişim eksik bizdede
..
ne agliyosunuz kizim durmadan, hic bir erkek arkasindan aglamaya degmez
bosveriiiin gitsin, hersey olacagina varir, alinyazimiz ne ise onu yasariz, nasib kismet, kader iste..
sultancım sn nasıl oldun iyileştinmi
kuzen aradı onla konuştuk.. dün buluştuğumuzda oda vardı ne düşünüyorsun dedim nasıl diye...
sen daha iyilerine layıksın dedi hepten bozdu moralimiiakannehir yha ben çok etkileniyorum biri böyle olumsuz birşey dediğindeee:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?