• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

yıldızım biz cumartesi ayrıldık.. dün barıştık.. sabah yine kavga ettik şimdi yine barıştık..

ne yaman çelişki değilmii.. yhaa kızlar o var hayatımda ama ben çok mutsuzum yhaa.. mafoldumben

iki yol var talyacim

ya biran önce evlenin ve ikinizde birbirinize aci cektirmeyin

yada derhal ayrilin ve birbirinizi mutsuz etmeyin

seni mutlu edemiyosa ayrıl canım yaa ne uğraşıyon kavgayla mavgayla-tatlicadiarzu-

biricik çok tuhaf yhaa.. normalde car car konuşuruz ikimizde farklı ortamlarda farklı kişilerle ama yanyana geldiğimizde... salak salak susuyoruzz... yada ben bişey anlattığımda evet diyor haklısın diyor... ama bir muhabbet yok öylecene izliyor beniikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı sıkıllıyorum bu durumdan çok hemde... ortak bişeyler konuşamıycaksak ben derdimi sevincimi anlatamıycaksamm ne biliyim yhaa çok doluyum çokkkk:1no2: sevgisinden şüphem yok ama iletişim eksik bizdede

oy oy ne yapak nerelere gidek bimem kibilmiyorumkismile
valla ha yaa ne yapcez biz böyle mutsuz öyle mutsuzbenneyaptımki
biricik çok tuhaf yhaa.. normalde car car konuşuruz ikimizde farklı ortamlarda farklı kişilerle ama yanyana geldiğimizde... salak salak susuyoruzz... yada ben bişey anlattığımda evet diyor haklısın diyor... ama bir muhabbet yok öylecene izliyor beniikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı sıkıllıyorum bu durumdan çok hemde... ortak bişeyler konuşamıycaksak ben derdimi sevincimi anlatamıycaksamm ne biliyim yhaa çok doluyum çokkkk:1no2: sevgisinden şüphem yok ama iletişim eksik bizdede

cnm bence aynı işyerinde çalışıyosunuz ve birbirinizi görmekten sıkılıyosunuz..
hani farklı ortamlarda çalışsanız iş çıkışı almaya gelir hani onu görücen için sevinçli olursun ama sizinki çok monoton gibi bencebilmiyorumkismile
belkide bundandır mutsuzluğun

..

ne agliyosunuz kizim durmadan, hic bir erkek arkasindan aglamaya degmez

bosveriiiin gitsin, hersey olacagina varir, alinyazimiz ne ise onu yasariz, nasib kismet, kader iste..

kuzen aradı onla konuştuk.. dün buluştuğumuzda oda vardı ne düşünüyorsun dedim nasıl diye...

sen daha iyilerine layıksın dedi hepten bozdu moralimiiakannehir yha ben çok etkileniyorum biri böyle olumsuz birşey dediğindeee:çok üzgünüm:

kuzen aradı onla konuştuk.. dün buluştuğumuzda oda vardı ne düşünüyorsun dedim nasıl diye...

sen daha iyilerine layıksın dedi hepten bozdu moralimiiakannehir yha ben çok etkileniyorum biri böyle olumsuz birşey dediğindeee:çok üzgünüm:

ya canım kimsenin etkisinde kalma ondan ayrı bir hayat düşünüyorsan başkasıyla bir ömür geçirmeyi onuda hatıralarında saklamak isityorsan hiç düşünme bırak ama onsuz kednini düşünemiyorsan altında bir şeyler ara düzelir canım

Back