Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

anaaamm, haftasonu rekor kırmışınız bu ne bee geçişi okuyamadım valla, 20 sayfa kitap gibi :))
Nasılsınız kızlaar, güzel bir haftasonu geçirdim, aşkımla gezdik, gece 3'e kadar oturduk, ilk gün bizde kaldı, sabah gidip uyandırdım ay çok güzel oluyor yaa :))
Sonra dayısına gittik, orada evli gibiydik, çayı beraber doldurduk, ilk ona tabak verildi oda tabağını bana verdi, sofrayı toplamaya yardım etti çok güzeldi yaa, inşallah evlendikten sonrada değişmez...
Doğum günümü telafi etmek için hediye almış ama, davranışları hediyeden çok daha iyi geldi bana, annemde ayakabılarımı silmesinden çok hoşlanmış :))

nazar değmesin mutluluğuna canım
inşllh ömür boyu büyle devam eder:asigim:

biricik dövseydin bide ne biçim soruyosun sen kimsin diyeekaydirigubbakcemile3

hoşgeldinn masteraklinialirimsmile bebiş nasıl iyleştimii??

anaaamm, haftasonu rekor kırmışınız bu ne bee geçişi okuyamadım valla, 20 sayfa kitap gibi :))
Nasılsınız kızlaar, güzel bir haftasonu geçirdim, aşkımla gezdik, gece 3'e kadar oturduk, ilk gün bizde kaldı, sabah gidip uyandırdım ay çok güzel oluyor yaa :))
Sonra dayısına gittik, orada evli gibiydik, çayı beraber doldurduk, ilk ona tabak verildi oda tabağını bana verdi, sofrayı toplamaya yardım etti çok güzeldi yaa, inşallah evlendikten sonrada değişmez...
Doğum günümü telafi etmek için hediye almış ama, davranışları hediyeden çok daha iyi geldi bana, annemde ayakabılarımı silmesinden çok hoşlanmış :))

çocuk senin ayakkabınımı sildiisempatiksalakcinni

girdi damat bey gözümee:jeyyar:allah mutluluğunuzu daim etsin canımm:lepi:

kaydirigubbakcemile3 eşimin msn nicki bişi bulamadım dedi benimkini kullan bi süre idare edelim bakalım :)) hoş buldum bu arada bebişim daha ii gibi talyacım babaannemiz geldi dün ohaoldumsmile akşamada görümceciklerim gelcekler özlemişler yeğenlerini ewe gidip datlu edicem akşama kolay bi tarif verin banaaaaaaaaklinialirimsmile

pcodemaster bu nicke alışmak zor olacak...
Canım etimekli profiterol dene çok güzel bir tatlı hep yaparım herkes tarifini istiyor hemde çok basit...

kaydirigubbakcemile3 eşimin msn nicki bişi bulamadım dedi benimkini kullan bi süre idare edelim bakalım :)) hoş buldum bu arada bebişim daha ii gibi talyacım babaannemiz geldi dün ohaoldumsmile akşamada görümceciklerim gelcekler özlemişler yeğenlerini ewe gidip datlu edicem akşama kolay bi tarif verin banaaaaaaaaklinialirimsmile

yap tavuk göğsüü em kolayı okaydirigubbakcemile3

olmadı bisküvili pudıngli pastaaklinialirimsmile

yada üşenme baklava açç senin görümcelerin gözüne girraklinialirimsmile

ne gircem gözlerine yaw hiç işim olmas zaten yorulup bişe etme die tembihlediler görümceklik haklarını helal etmezlermişkaydirigubbakcemile3

siz adımla hitap edin şekerlerim sorun deelopuyorumnanaktan

cimcimecim tarifi nasıl tatlının canım kolay ve güzel şeyleri hiç kaçırmamaklinialirimsmile

kızlaaaar ben geldim yer açın :sm_cool:

kimse yokmu ya nerdesiniz :çok üzgünüm:

Back