Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

biricik o kalpli newresiimi nerden aldın kız... çok güzel ya...

ya sentello eğer tesettürlüysen alma kesinlikle müslüman kardeşin olarak sölemekle yükümlüyüm fantezi içerikli alacağın ayakkabı seks shoplarda satılan tarzlardan lütfen yolda böle görenler sen giydin die düşünmez kapalı bak nasıl der hepsi böle der hepimizi düşünerek karar wer..

ve bütün arkadşlara da tawsiyem bize yakışan tarzda giyinin ki yolda etiketlenmeyelim en ufak abartı hepimize mal oluo

tesettürlüyüm ben u çizmeyi zaten uzun etekle kullanacagım mini etekle falan degil

ya sentello eğer tesettürlüysen alma kesinlikle müslüman kardeşin olarak sölemekle yükümlüyüm fantezi içerikli alacağın ayakkabı seks shoplarda satılan tarzlardan lütfen yolda böle görenler sen giydin die düşünmez kapalı bak nasıl der hepsi böle der hepimizi düşünerek karar wer..

ve bütün arkadşlara da tawsiyem bize yakışan tarzda giyinin ki yolda etiketlenmeyelim en ufak abartı hepimize mal oluo

katiliyorum sna kuzum

waaaaaaaaaaşşş:içelim::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: olumunekankayizsmile

ceylanım ben liseden sonra kapanıcam dedim ama üni.de kapanamadım mezun oldum 8 ay sonra kapandım ve iyiki kapanmışım rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah..

biricik bak dalga geçion bide :oklava: nerden aldın söle bak düğüne az kaldı

tesettürlüyüm ben u çizmeyi zaten uzun etekle kullanacagım mini etekle falan degil

elbette mini etekle giymicen biliorum ama topuklunun albenisi bambaşka bilirsin ki..he hewesindir al ewinde giyin eşin olunca eşine giyin..ama sokaktaa giyme ben görewimi yapıorum söleyerek ister kırıl ister gücen ahirette rabbim biliodun sölemedin demesin anlatmam bundandır..
lütfen nefsimizi biraz bırakıp ona göre giyinelimm

ceylanım ben liseden sonra kapanıcam dedim ama üni.de kapanamadım mezun oldum 8 ay sonra kapandım ve iyiki kapanmışım rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah..

biricik bak dalga geçion bide :oklava: nerden aldın söle bak düğüne az kaldı

ne güzel söylemişsin canım. inşallah nasip etsin. yolundan ayırmasın.

düğün ne zaman canm.

elbette mini etekle giymicen biliorum ama topuklunun albenisi bambaşka bilirsin ki..he hewesindir al ewinde giyin eşin olunca eşine giyin..ama sokaktaa giyme ben görewimi yapıorum söleyerek ister kırıl ister gücen ahirette rabbim biliodun sölemedin demesin anlatmam bundandır..
lütfen nefsimizi biraz bırakıp ona göre giyinelimm

uyarıların için Allah razı olsun

katılyorum

kızlar trenckot alcam boyu dizüstümü diz altımı olsun tabiki altı olsun diyceksiniz ama dizlerimdede olabilir dimi

canım kesinleşmedi bu hafta konuşucaz ama sonbahara inşallah:asigim:

ii gecler uyucak hatuşlar...

ceylanım ne kadar dizüstü abi azda olsa diz altı alsan daha ii olurdu...ama zamanla alışırsın canım...ben ilk zamanlarıma bakıorum bide şimdii

Back