- Konu Sahibi MissBiricik
- #3.101
bende istereeem elma yanaklardan
bende isterem kiraz dudaklardaaaanaklinialirimsmile
yetimmiyemmm
öksüzmüyemmm :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
waaaaaaaaaaşşş:içelim::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende istereeem elma yanaklardan
bende isterem kiraz dudaklardaaaanaklinialirimsmile
yetimmiyemmm
öksüzmüyemmm :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
gülegüle kulan cnım eşinle birlikte aşk yuvanızda biriciğim:asigim:
biricik o kalpli newresiimi nerden aldın kız... çok güzel ya...
ya sentello eğer tesettürlüysen alma kesinlikle müslüman kardeşin olarak sölemekle yükümlüyüm fantezi içerikli alacağın ayakkabı seks shoplarda satılan tarzlardan lütfen yolda böle görenler sen giydin die düşünmez kapalı bak nasıl der hepsi böle der hepimizi düşünerek karar wer..
ve bütün arkadşlara da tawsiyem bize yakışan tarzda giyinin ki yolda etiketlenmeyelim en ufak abartı hepimize mal oluo
ya sentello eğer tesettürlüysen alma kesinlikle müslüman kardeşin olarak sölemekle yükümlüyüm fantezi içerikli alacağın ayakkabı seks shoplarda satılan tarzlardan lütfen yolda böle görenler sen giydin die düşünmez kapalı bak nasıl der hepsi böle der hepimizi düşünerek karar wer..
ve bütün arkadşlara da tawsiyem bize yakışan tarzda giyinin ki yolda etiketlenmeyelim en ufak abartı hepimize mal oluo
waaaaaaaaaaşşş:içelim::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
tesettürlüyüm ben u çizmeyi zaten uzun etekle kullanacagım mini etekle falan degil
ceylanım ben liseden sonra kapanıcam dedim ama üni.de kapanamadım mezun oldum 8 ay sonra kapandım ve iyiki kapanmışım rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah..
biricik bak dalga geçion bideklava: nerden aldın söle bak düğüne az kaldı
elbette mini etekle giymicen biliorum ama topuklunun albenisi bambaşka bilirsin ki..he hewesindir al ewinde giyin eşin olunca eşine giyin..ama sokaktaa giyme ben görewimi yapıorum söleyerek ister kırıl ister gücen ahirette rabbim biliodun sölemedin demesin anlatmam bundandır..
lütfen nefsimizi biraz bırakıp ona göre giyinelimm
yaşlıyım benn o zaman fisfisfis
ne yaşlısı bea tam çıtırsınzemuszemus
iyi geceler kızlar ben de yatmaya gidiyorum Allaha emanet olun
çıtırlık kalmadı artık kuzum.
iyi geceler kizlar bende yatiyörümmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile5