Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

hadi nan bu ara pek takılmıyom oraya bi nevresim alamadım zati mutsuzum:çok üzgünüm:
hakket şöle bi boy göster yavru:roflol::sm_cool:

ayy ben evde olsam 100 kilo olurum sanırım :))
Kızlaar ya herkes toplandı ben gidiyorum...
Casper ve sitarecim bugün pek katılmadı muhabbete, haftasonu çok kaynatmayın emi, aşkım gelcekya katılamam büyük ihtimal
:asigim:

bende evde sikıntıdan patlıyorum işte ne yapayım sikıntıdan hamur işine sardım patetesli kek yaptım

ohh ohhh örnek ev kızı:hulya:

nan biricik doğru diyon heee... daha çıkmadan balayı dedi çocuk dediii... nan ben yine korkmaya başladım iyimibilmiyorumkismile

hoşçakal cnm:a015:
ufaktan kaynatsak olmaz mıısempatiksalakcinni

ohh ohhh örnek ev kızı:hulya:

nan biricik doğru diyon heee... daha çıkmadan balayı dedi çocuk dediii... nan ben yine korkmaya başladım iyimibilmiyorumkismile

korksan iyi olur bak hayatın tehlikedekötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso

yok yhaa kolaydıı öyle kayıveririm anında elinden görür gününüalsanaalsanasmile

şampum ne çıtlatması arsızlık yapıp direk diyim balayı olmazsa anlarsın yaaaklinialirimsmileaklinialirimsmile

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

biricik sultan talya nasılsınız kızlarr ??

kızlar güzel pardesü modelleri bulursanız ekleyin
ALLAH ın izniyle pardesü giycem bundan sonra
üstüme çok oturmyan hatları fazla belli etmeyen dikkat çekmeyen olması lazım
nasıl bulcam bilmiyom

tşk ederim ekledğin için ama
espiri gibi gelmedi bana o yüzden böyle düşündüm
yanlış anladım o zaman kusura bakma

yok canım ya benim konuşma tarzım öyle art niyetli bi düşüncem sıkıntım olsa hiç konuşmazdım düşüncesizce söylemişim sen kusura bakma böyle algılayabilceğini düşünmemeiştim

hadi nan bu ara pek takılmıyom oraya bi nevresim alamadım zati mutsuzum:çok üzgünüm:
hakket şöle bi boy göster yavru:roflol::sm_cool:

delüüü nevresim alamadı diye mutsuzmuşş.. kıss beyaz eşya alıcam diyip alamasan intihar felan edersin mazallahh.. bu arada benim beyaz eşyalar tamm kuzu naberraklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…