- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #2.581
kıss biricik sen çeyiz topiğinden çıkmıyon şu maaşımı alayım yeni alcağım çeyizlerimle diğer topikte boy göstercemkaydirigubbakcemile3 senle konuşmanın yolu çeyizden geçiyoraklinialirimsmileaklinialirimsmile
bende evde sikıntıdan patlıyorum işte ne yapayım sikıntıdan hamur işine sardım patetesli kek yaptım
espri yaptım canım cidiye alıncak bişi diil hemen eklemeye çalıştım senin için
hoşçakal cnm:a015:ayy ben evde olsam 100 kilo olurum sanırım :))
Kızlaar ya herkes toplandı ben gidiyorum...
Casper ve sitarecim bugün pek katılmadı muhabbete, haftasonu çok kaynatmayın emi, aşkım gelcekya katılamam büyük ihtimal :asigim:
ohh ohhh örnek ev kızı:hulya:
nan biricik doğru diyon heee... daha çıkmadan balayı dedi çocuk dediii... nan ben yine korkmaya başladım iyimibilmiyorumkismile
yok yhaa kolaydıı öyle kayıveririm anında elinden görür gününüalsanaalsanasmile
şampum ne çıtlatması arsızlık yapıp direk diyim balayı olmazsa anlarsın yaaaklinialirimsmileaklinialirimsmile
bayanssulusmile yine sanki yaz günündeymis gibi günes cikti kizlar, yaz gibi giyindim mutluyumm zemuszemus
tşk ederim ekledğin için ama
espiri gibi gelmedi bana o yüzden böyle düşündüm
yanlış anladım o zaman kusura bakma
hadi nan bu ara pek takılmıyom oraya bi nevresim alamadım zati mutsuzum:çok üzgünüm:
hakket şöle bi boy göster yavru:roflol::sm_cool:
ellerine sağlık eylülcümmm:içelim:cokacimcoookbekle geliyoruuum
as biricigim gi aklinialirimsmile
hadi nan bu ara pek takılmıyom oraya bi nevresim alamadım zati mutsuzum:çok üzgünüm:
hakket şöle bi boy göster yavru:roflol::sm_cool:
yok canım ya benim konuşma tarzım öyle art niyetli bi düşüncem sıkıntım olsa hiç konuşmazdım düşüncesizce söylemişim sen kusura bakma böyle algılayabilceğini düşünmemeiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?