- 1 Ekim 2009
- 1.556
- 18
- 158
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #2.361
bende yanik yanik takiodum örtümü sempatiksalakcinni
30gayme
bu arada tbsfem gel helalleşek kardeş.... ben yarın acayip piss bir kavga çıkarıcam... akşammm can güvenliğim tehlikede
iyiymiş kızz... alırım dursun köşede:) lanet parfüme çok sık indirimde yapmıyorlarkii..diğerlerinde daha çok oluyorrguclubacismile
gız sus korkutma beni
temam sana indrmli guclubacismile özelden yaz hallederük
noldu gi talya yoksa arabami sürecegniz yarinnnnnnnnnn aklinialirimsmile :jeyyar:
safis kim nan, yoksa tbsf nin sevgilisin adi safiye miiiiiiiiiiiiiiiiiiii ???????????????????????????????????????????????? eyvahedigeldismile ohaoldumsmile
hahahahhayyy yok gızz sende okeyden kafayı kaldırda azcık topiğe dön kuşum yhaaasempatiksalakcinni arabayı o sürecekte... kavga ettiğimiz zamanlarda genelde hızlı sürüyor... kaza felan yapıyoruzz... yada tehlike atlatıyoruzz...:hulya:
evet biliom zaten ondan diyom, helallik falan istedinde, merak ettim yarin yine yolami cikionuz diye aklinialirimsmile :roflol::roflol::roflol::roflol:
kızzz biz zaten sabah akşam yollardayızz... aklinialirimsmileaklinialirimsmileazcıkın yollu oluyoruz bu durumda tövbe tövbee:kedi::kedi: şeyy yani tatlım hani sabah akşam bizi işe o götürüyor yhaagamyoncuiremsu
aşkoşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?