Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

safişin gözü kör olmasın emi haburda sövemiom yani ortam müsait olsa.......................

gız sus korkutma beni

korkma tatlım şuan itibariyle tehlike geçtii... msj attım cvp vermemiştiii... uyudu sandımbilmiyorumkismile hemide iyi geceler demeden valla kavga hatta ayrılık sebebi:umursamaz: ama verdi şimcek cvp yasin okumuşbayanssulusmile

safis kim nan, yoksa tbsf nin sevgilisin adi safiye miiiiiiiiiiiiiiiiiiii ???????????????????????????????????????????????? eyvahedigeldismile ohaoldumsmile

noldu gi talya yoksa arabami sürecegniz yarinnnnnnnnnn aklinialirimsmile :jeyyar:

hahahahhayyy yok gızz sende okeyden kafayı kaldırda azcık topiğe dön kuşum yhaaasempatiksalakcinni arabayı o sürecekte... kavga ettiğimiz zamanlarda genelde hızlı sürüyor... kaza felan yapıyoruzz... yada tehlike atlatıyoruzz...:hulya:

safis kim nan, yoksa tbsf nin sevgilisin adi safiye miiiiiiiiiiiiiiiiiiii ???????????????????????????????????????????????? eyvahedigeldismile ohaoldumsmile

efet efet... safiye.. yoksa yoksaaa tbsfff çarpık bir ilişkimi yaşıyorr az sonraaaaaaaaaohaoldumsmileohaoldumsmile

nannnn tbsfff gel kızım halkıı aydınlatt hakkında kötüüü düşünüyorlar bakkksempatiksalakcinni

hahahahhayyy yok gızz sende okeyden kafayı kaldırda azcık topiğe dön kuşum yhaaasempatiksalakcinni arabayı o sürecekte... kavga ettiğimiz zamanlarda genelde hızlı sürüyor... kaza felan yapıyoruzz... yada tehlike atlatıyoruzz...:hulya:

evet biliom zaten ondan diyom, helallik falan istedinde, merak ettim yarin yine yolami cikionuz diye aklinialirimsmile :roflol::roflol::roflol::roflol:

evet biliom zaten ondan diyom, helallik falan istedinde, merak ettim yarin yine yolami cikionuz diye aklinialirimsmile :roflol::roflol::roflol::roflol:

kızzz biz zaten sabah akşam yollardayızz... aklinialirimsmileaklinialirimsmileazcıkın yollu oluyoruz bu durumda tövbe tövbee:kedi::kedi: şeyy yani tatlım hani sabah akşam bizi işe o götürüyor yhaagamyoncuiremsu

kızzz biz zaten sabah akşam yollardayızz... aklinialirimsmileaklinialirimsmileazcıkın yollu oluyoruz bu durumda tövbe tövbee:kedi::kedi: şeyy yani tatlım hani sabah akşam bizi işe o götürüyor yhaagamyoncuiremsu

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: yolluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :roflol::roflol::roflol::roflol:

Back