Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

Herkesin mevlüt kandili mübarek olsunGönlümüzden geçenleri hayırlı ve inşallah kabul eylesin.Rahmetini, merhametini esirgemesin hiçbirimizden.Hayırlı ve dualı akşamlar

sağolun kızlar ya maşşallah ne çok kaynatılmış,bi kaç gün girmedim almış başını yürümüş okuyamadım da hepsini ama böyle olmaz ki ya okula gidiyom ödev filan derken giremiyorum yaaa mafoldumben unutmayın bari beni...

ay canim ya evet sorma bu topic aldi basini yürüyor, acayip cabuk ilerliyor masallah o yüzden ben bile takip edemiom ,hergün girdigim halde :1rolleyes:

canııııımmm Allah razı olsun bitanem rabbim seninde gönlünde her ne dilek varsa kabul eylesin duaları kabul olan kullarından eylesin Allahım

Allah hepimizin dualarını kabul eylesin arkadaşlar:Saruboceq:

GIIZZZZ ne nişanlığı nişanlandımda haberimmi yok, yoksa yoksa annem beni verdide hatta nişanlığımı bile aldıda ilk sizemi söyledi...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

biriciğimmm yavrum benide unutmamışsın çok duygulandım:sinifsinif: ALLAH tüm dularımızı kabul etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhh....

para isteyene para,
eş isteyene eş,
evlat isteyene evlat,
sağlık isteyene sağlık,
huzur isteyene huzur,
kimin neyi nesi eksikse onu verir ıNŞALLLAHHHHH

GIIZZZZ ne nişanlığı nişanlandımda haberimmi yok, yoksa yoksa annem beni verdide hatta nişanlığımı bile aldıda ilk sizemi söyledi...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nebilim gi sen degilmiydin begendigin bi siyah nisanlik eklicem diyen :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar nasılsınız... bende geldım turbanlı olarak...

hosgeldin aramiza canim seninde kandilin mübarek olsun Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…