Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

ooo biricik damadı bulduğumuz gibi seni verebiliriz bütün hazırlıklar tamamkaydirigubbakcemile3

benim de beğendiğim nişanlık var biraz sade ama çok beğendim akşam eklemiştim de sildim yine ekleyeyim

insallah rabbim tez zamanda bizimde karsimiza hayirli insanlar cikarsin, tez zamanda bizde hayirlisiyla evlilige adim atalimmmmmmmmmm aminnnn :1hug:
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ooo biricik damadı bulduğumuz gibi seni verebiliriz bütün hazırlıklar tamamkaydirigubbakcemile3

heyaaasenağlama senağlama senağlama

18xh4.jpg

al17749xltk0.jpg

alyans6qs3.jpg

sonuncusunu en cok begeniom gerci en sadesi o, nasil kizlar yüzükler :asigim:

evet ortadaki gercekten cok hos, ama bi yandan erkegin yüzü altin olamaz o yüzden, benimki sari altin onunki beyaz gümüs olunca alyanslar benzemiyo gibi durcak diye düsünüyorum, bunu biraz dert ediyorum galiba bilmiyorumkismile

gelinliginde cok güzelmis begendim

talya ekle gi nisanligi

evet ortadaki gercekten cok hos, ama bi yandan erkegin yüzü altin olamaz o yüzden, benimki sari altin onunki beyaz gümüs olunca alyanslar benzemiyo gibi durcak diye düsünüyorum, bunu biraz dert ediyorum galiba bilmiyorumkismile

gelinliginde cok güzelmis begendim

talya ekle gi nisanligi

ne alaka cnm tektaşta beyaz olucak o zaman bende beyazı hiç sevmiyorumsempatiksalakcinni

Back