Kına Gecesi Tesettürlü kına abiyesi nasıl bişey giyilebilir? resimli yardım edebilirmisiniz? lütf

basrolbenim

gelecek bir gün gelecek...
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
423
132
123
kızlar merhaba bindallıdan önce giyeceğim abiye modeli nasıl ve ne renk olabilir? Tesettürlü olduğum için bindallı muhtemelen kırmızı olacak başörtümde kırmızı haliyle tabi yapılacak ama önce giyeceğim abiyenin rengi farklı olursa başörtüm kırmızı ne bileyim bir türlü çıkmadım işin içinden. başörtüm farklı bir renk olsa bindallı kırmızı tuhaf durmazmı varmı bunun çözüm yolu ? resimli olarak yardım edebiliriz misiniz acaba ?

Bindallının üzerine kırmızı değilde kremrengi bi eşarpta olabilir aslında. Yani bindallında kremrengi desenler falan varsa. Veya altın sarısı eşarp olabilir. O renk eşarplarla nerdeyse her renk abiye kullanılır bence. :)

hmm evet o da var aklımda çook güzel teşekkür ederim:)
bir de abiye tarzımı olmalı? sizce?

Abiyede olabilir tabi ama sonuçta bu senin kına gecen sana özel olmalı. Gelen misafirler akrabaların vs. zaten abiye giyiyorlardır. Sen daha gösterişli bir şey giymelisin bence. tarlatanlı kabarık etekli falan. Yani gelin olarak bi farkın olmalı. Hem sonuçta bir kez evleniyor insan değilmi. Tabi bu sadece benim düşüncem. Sen kendin bilirsin.

Canım artık bindallıların bile farklı renkleri var çok da hoş mesela yeşili :)
bi de içinde uzun elbise oluyor altın sarısı üzerine kırmızı kaftanlı kına bindallıları oluyor bunlardan tercih edebilirsin.

başörtün altın sarısı olduğu için buna uygun bi abiye giyebilirsin abiyeyi kendin diktirsen daha hoşolur hatta kına da ipek şalda takabilirsin. altın sarısını kullanabileceğin elbise olarak

internetten baktımda benim demek istediğim (kabarık etek, tarlatan vs) nişanlık mış.
evet canım onlar nişanda daha uygun gibi ben nişanda giydim öyle kabarıkk :)) kınada biraz daha hafif olursa daha iyi sanki.

aynen bindallım o model olacak öyle düşünüyorum inş. evet bu altın sarısı yada krem renk başörtüsü kafama yattı hem her renkede uyar gibi. yaptırıcam çünkü kuaförde bi daha sök tak zor işler bindallıyı giyincede tülünü atarım başımaa oooo süperr:)) teşekkürler bu arada kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…