• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Tesettürlü Gelinliğim...

canım ben de çok beğendiğim gelinliğini, fiyatını öğrenebilir miyim acaba? seneye yaza da benim düğünüm var da, gerçekten çok stresli bir iş gelinlik seçmek.

Teşekkür ederim, inşallah sende içine sinen bir model bulabilirsin, duvak dahil toplam 1500 tl ye diktirdim.. Ama ben bu fiyatı mart ayında almıştım, aynı gelinliğe yaz sezonunda 2000 civarı fiyat veriyorlardı, o yüzden gelinlik arayışlarına erken başla bence, hem kafan rahat olur, hemde bütçe açısından zorlanmazsın ..

Mutluluklar...

ben de gelinliğimi şubat mart gibi alayım diyorum fiyatlar da o zaman daha uygun olduğu için doğru söylüyorsun canım. bir şey olmaz dimi ya düğünden 4 5 ay önce almış olsam :) bir de nerden aldığını da öğrenebilir miyim canım ya çok soru sordum biliyorum ama.. Ben de maksimum 3 bin lira vermek istiyorum gelinliğe daha fazlası çok fazla. Seninkinin modeline de fiyatına da bayıldım aldığın yere gidip bakmak isterim

Teşekkür ederim, inşallah sende içine sinen bir model bulabilirsin, duvak dahil toplam 1500 tl ye diktirdim.. Ama ben bu fiyatı mart ayında almıştım, aynı gelinliğe yaz sezonunda 2000 civarı fiyat veriyorlardı, o yüzden gelinlik arayışlarına erken başla bence, hem kafan rahat olur, hemde bütçe açısından zorlanmazsın ..

Mutluluklar...

ben de gelinliğimi şubat mart gibi alayım diyorum fiyatlar da o zaman daha uygun olduğu için doğru söylüyorsun canım. bir şey olmaz dimi ya düğünden 4 5 ay önce almış olsam :) bir de nerden aldığını da öğrenebilir miyim canım ya çok soru sordum biliyorum ama.. Ben de maksimum 3 bin lira vermek istiyorum gelinliğe daha fazlası çok fazla. Seninkinin modeline de fiyatına da bayıldım aldığın yere gidip bakmak isterim

Zaten gelinliğin sipariş ile teslimi arasında baya bir süre oluyor, düğün tarihine göre ayarlıyorlar onu, yani benim gelinlikçim öyle ayarlamıştı.. ama kilom ve fikrim değişmez diyorsan önceden almakla çok iyi edersin, mesela ben stresten kilo almıştım, tabi bedende sorun yaratacak kadar değildi:)) dediğim gibi kafan rahat olur başka ayrıntılarla ilgilenirsin... Ben fatihte cansum moda evinde diktirdim gelinliğimi... Genel anlamda memnun kaldım, tavsiye edebilirim.. NE güzel telaşlar... İnsan içindeyken stresten birşey anlayamıyor ama.. Sonradan özlüyor o telaşları:))

çok sade ve hoş olmuş ben de bundan yanayım kimseye aldırmadım

bi ömür mutlu ol canım :16:

şu görüntüne bakıyorum çok çok hoşş :16: tesettürlü gelinlerin iki hatasına düşmemişsin. 1- bolero değil de bildiğin kollu gelinlik tercih etmişssin 2- gelin başın yani başörtün çok hoş duruyor genelde saçma sapan iğneler takarlar model vermeye çalışırlar hotoz gibi olur o kafa hiç sevmem Maşallah sen böyle çok güzel olmuşsun. Mutluluklar :16:

şu görüntüne bakıyorum çok çok hoşş :16: tesettürlü gelinlerin iki hatasına düşmemişsin. 1- bolero değil de bildiğin kollu gelinlik tercih etmişssin 2- gelin başın yani başörtün çok hoş duruyor genelde saçma sapan iğneler takarlar model vermeye çalışırlar hotoz gibi olur o kafa hiç sevmem Maşallah sen böyle çok güzel olmuşsun. Mutluluklar :16:

Teşekkür ederim güzel yorumların için:)) Gelin başım çok üzerine düştüğüm bir konuydu, aylarca internetten model araştırdım, ve hiçbirine cesaret edemedim, beni gelinden başka birşeye benzetirler diye korktum, çünkü kuaförler tesettürlü olunca ellerinde ne varsa gelinin başına yığıyorlar... O yüzden hiçbirşey yaptırmadım... Sadece duvağı iliştirdiler başıma okadar.. Sonuç olarak çok memnun kaldım...

güzel bir gelin olmuşsun:):)

inşallah bnde böle güzel olurum düğünümde
:16:

Back