- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.487
- 548
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ilk hamileliğimde yaptırmadım. Hamileliğim stres içinde geçti. İkincisinde hiç düşünmeden yaptırdım. İmkanınız varsa yaptırın derimmerhabalar
12. Haftanın içindeyim. Şuan fetal dna ya karar vermeliyim. İlk gebeliğim. Sizce yaptırmalı mıyım? Yaptıranlar/yaptırmak istemeyenler yazarsa çok sevinirim. Fikirlerinize ihtiyacım var
Yaptırdım bugün 11 bin TL’yeBen ilk hamileliğimde yaptırmadım. Hamileliğim stres içinde geçti. İkincisinde hiç düşünmeden yaptırdım. İmkanınız varsa yaptırın derim
Sonuçlarınız da güzel çıkar umarım. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.Yaptırdım bugün 11 bin TL’ye
Fetal Dna şart değil ki herhangi bir sorunda yönlendiriliyor . Mesela benim bebeğimde anne karnında bağırsakta parlaklık tespit edildi bunun sonucunda fetal Dna önerilmişti .merhabalar
12. Haftanın içindeyim. Şuan fetal dna ya karar vermeliyim. İlk gebeliğim. Sizce yaptırmalı mıyım? Yaptıranlar/yaptırmak istemeyenler yazarsa çok sevinirim. Fikirlerinize ihtiyacım var
Anladım, herkesin kendi fikri. Herkese içtenlikle saygı duyuyorum bu konuda.Fetal Dna şart değil ki herhangi bir sorunda yönlendiriliyor . Mesela benim bebeğimde anne karnında bağırsakta parlaklık tespit edildi bunun sonucunda fetal Dna önerilmişti .
18 kasım pazartesi kan vermiştim, 19 kasımda istanbula laboratuvara ulaşmış. Bugün hastaneyi aradım, doktor bana wp dan attı. Aslında 23 kasım cumartesi çıkmış kağıtta öyle yazıyordu. 1-2 gün ama kan verince günler geçmiyor işte…Sonuçlarınız da güzel çıkar umarım. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Bekleme süreci zor oluyor. Doktorla görüşebildiniz mi? İnşallah herşey yolundadır18 kasım pazartesi kan vermiştim, 19 kasımda istanbula laboratuvara ulaşmış. Bugün hastaneyi aradım, doktor bana wp dan attı. Aslında 23 kasım cumartesi çıkmış kağıtta öyle yazıyordu. 1-2 gün ama kan verince günler geçmiyor işte…
Çok şükür görüştükBekleme süreci zor oluyor. Doktorla görüşebildiniz mi? İnşallah herşey yolundadır
Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi çok sevindimÇok şükür görüştük
Allah bekleyen herkesi sağlıkla kavuştursunSağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi çok sevindim