• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Tesettürlü Gelinliğim...

gdogan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2010
1.436
5
158
İstanbul
Her ayrıntısı içime sinerek giydiğim gelinliğim... İki kez giydim ama yine de doyamadım.. Sizlere de fikir olur inşallah[/B]:21:

Eklentiler

• $gg.jpg
    $gg.jpg
    55,2 KB · Görüntüleme: 151
Son düzenleme:
Sağol canım iyiki bu gelinliği tercih etmişim, etrafımdakilere aldırmamışım diyorum, çünkü çok sade diye eleştiri almıştım, ama önemli olan insanın neyin içinde mutlu olduğuymuş

Son düzenleme:
çok güzel bir gelinlik gerçekten ben de çok beğendim.
mutluluklar dilerim bir ömür boyunca...

cok begendım sadee kıbar. benımde dügünüm yakın. ama gelınlık nasıl blurum bılmıyorum. hem kıloluyum hem de tesettürlü. ıkısı aynı anda napıcam bılmıyorum

cok begendım sadee kıbar. benımde dügünüm yakın. ama gelınlık nasıl blurum bılmıyorum. hem kıloluyum hem de tesettürlü. ıkısı aynı anda napıcam bılmıyorum

Darısı başına inşallah, ben aylar öncesinden araştırmaya başlamıştım, tam olarak ne istediğimi biliyordum, sonra bu gelinliği görünce acaba demiştim, ama üzerime giyince işte bu demiştim... o yüzden üzerine giymeden , denemeden olumsuz düşünme,, bence sende sade bir seçimden yana tercihini kullanmalısın, duvağında sade olmalı ki, çok kalabalık görünmesin, kibar ve narin dursun...
Mutluluklarr.....

canım çok hoşmuş gelinliğin benimkinide yüklimde gösterim.ayrıca bu aşağıda çıkan şu kadarlık aylı kevliyim nasıl yapılıyoooo:54:

teşekkür ederim canım, sitenin başında siteyle ilgili sorunlarınız diye bir bölüm var orada ticer yapmayla ilgili konular var, ben onların birindeki tarife göre yapmıştım

Çok Güzel Bir Gelinlik MaşaAllah sizede çok güzel olmuş, :nazar:
Nereden Aldığınızı yada Diktirdiğinizi Öğrenebilmem Mümkün mü :)

Çok Güzel Bir Gelinlik MaşaAllah sizede çok güzel olmuş, :nazar:
Nereden Aldığınızı yada Diktirdiğinizi Öğrenebilmem Mümkün mü :)

Sağolasın darısı başına inşallah.. Fatihte cansum moda evine diktirdim, diktirmeden önce aynı modeli yine kapalı olarak çalışmışlardı, yani ortaya ne çıkacağını biliyordum o yüzden içim çok rahattı.. Tavsiye edebilirim... çünkü gelinlik başlı başına stres hele birde dikiliyorsa..

Sağolasın darısı başına inşallah.. Fatihte cansum moda evine diktirdim, diktirmeden önce aynı modeli yine kapalı olarak çalışmışlardı, yani ortaya ne çıkacağını biliyordum o yüzden içim çok rahattı.. Tavsiye edebilirim... çünkü gelinlik başlı başına stres hele birde dikiliyorsa..

çok teşekkür ederim..
gerçekten öyle..
hele birde tesettür gelinlik diktirmek dahada stres haline geliyor çünkü heryer güzel tesettürlü gelinlik dikemeyebiliyor..
sizinki çok güzel olmuş..
MaşaAllah..

canım ben de çok beğendiğim gelinliğini, fiyatını öğrenebilir miyim acaba? seneye yaza da benim düğünüm var da, gerçekten çok stresli bir iş gelinlik seçmek.

Back