Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

teşekkürler kızlar bence sizde deneyin, hatta ben çok daha basit bi tarif daha buldum özel günlerde güzel oluyor...

kalıbım falan yok canım yaa, elimle yaptım öle

Becerikli bi hatun oldugun belli cnm ama rahata alıştıktan sonra inan çalışma hayatı zor gelebilir
Ooo kadar para harcamaya gerek yok be güzelim halk egitimin kurslarına gide bilirsin

yok ballaha kısın calısıyordum suan bıle ıs arıyorum .d halk egıtımde kuaforluk kalfalık kursu verıorlar onlarda ısıme yaramaz verdıklerı para

yok ballaha kısın calısıyordum suan bıle ıs arıyorum .d halk egıtımde kuaforluk kalfalık kursu verıorlar onlarda ısıme yaramaz verdıklerı para

Canım halk eğitimi bilemeyeceğim ama İSMEk' in çok güzel branşları var.. Benim aklımda Fotoğrafçılık bölümü var, kendim zaten fotoğraf çekiyorum ama kendimi geliştirmek adına çok istiyorum gitmeyi..

bılıyorum canım onu arkadas gıdıyordu ama bende cocuk var zor onlar sıileye falan goturyorlar sehır dısına :d bende bayılıorum resım cekmeye e tabı en cokda cektırmeye

bılıyorum canım onu arkadas gıdıyordu ama bende cocuk var zor onlar sıileye falan goturyorlar sehır dısına :d bende bayılıorum resım cekmeye e tabı en cokda cektırmeye

Ne güzel, sen de fotoğraf çekmeyi seviyorsun demek, benim albümümde var çektiğim fotoğraflar senin çektiklerini de görmek isterim

Eklentiler

• $Setrems-Giyim-Tesettur-giyim-1-yenimoda.blogspot.com[1].jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 29
  • $Armine_tunik-Modelleri-5-yenimoda.blogspot.com[1].jpg
    22,8 KB · Görüntüleme: 26
  • $Armine_tunik-Modelleri-6-yenimoda.blogspot.com[1].jpg
    19,5 KB · Görüntüleme: 29
  • $Setrems-Giyim-Tesettur-giyim-3-yenimoda.blogspot.com[1].jpg
    34,9 KB · Görüntüleme: 28
  • $Armine_tunik-Modelleri-6-yenimoda.blogspot.com[1].jpg
    26,1 KB · Görüntüleme: 28
  • $Armine_tunik-Modelleri-5-yenimoda.blogspot.com[1].jpg
    31,5 KB · Görüntüleme: 24
  • $Setrems-Giyim-Tesettur-giyim-1-yenimoda.blogspot.com[1].jpg
    52,1 KB · Görüntüleme: 35
  • $Setrems-Giyim-Tesettur-giyim-3-yenimoda.blogspot.com[1].jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
offfffffff aldığım sitenin adını sileyim dedim karıştı beceremedim bir türlü.....................:84::84::84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…