Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

$beige_1.jpg $file_1_8.jpg $navy_1_4.jpg $orange_1.jpg

diktirirken kumaşı iyi seçebilmek önemli, terzinde iyiyse oooh ne ala =)))

terzimden çok memnunum canım gerçekten zaten diktireceğim modele göre seçmem gereken kumaş tarzını da terzim tarif ediyor. ama kumaşçıya girice 1 saat çıkamıyorum o kadar güzel şeyler oluyor ki çok zor karar veriyorum :KK17:
bi resimde benden olsun....ben yeni kapandım daha bir ay olduu.

Maaşallah canım çok hoş görünüyorsun, yeni kapanmana rağmen pardesün, başörtün yerli yerinde :KK16::KK16::KK16: yanındaki senin kızın mı :KK61: Allah nazardan korusun :KK71:

terzimden çok memnunum canım gerçekten zaten diktireceğim modele göre seçmem gereken kumaş tarzını da terzim tarif ediyor. ama kumaşçıya girice 1 saat çıkamıyorum o kadar güzel şeyler oluyor ki çok zor karar veriyorum :KK17:

Maaşallah canım çok hoş görünüyorsun, yeni kapanmana rağmen pardesün, başörtün yerli yerinde :KK16::KK16::KK16: yanındaki senin kızın mı :KK61: Allah nazardan korusun :KK71:

çoook güzel olmuş Allahm nazardan korusun canım ya çok iyi yapmışsın kapanmakla çok yakışmış

Son düzenleme:
bi resimde benden olsun....ben yeni kapandım daha bir ay olduu.

ay ay ay maşallah ne güzel yakışmış hiç yeni kapanmışa da benzemiyosun valla maşallah çok güzel örtmüşsün çok da güzelsin :nazar: ama kızın daha güzel:KK34::emir_bebek:

1 3 4 ü beğendim güzellermiş ceydoş biraz daha uzun olsa daha güzel olur ama bence:KK34:

ceyda canım yinemi buluşuyorsunuz....:KK9::26:.....ay negüzel...........:63:

evet canım cumartesi günü yeniden buluşuyoruz kısmetse. Keşke sen de istanbul'da olsaydın ikizcim ya :KK43:

BU arada görümcem hamile hem de ikizleri olacak biiyor musunn acayip şaşkınız anlatamam :KK52::KK52::KK52: :KK64::KK64::KK64:

evet canım cumartesi günü yeniden buluşuyoruz kısmetse. Keşke sen de istanbul'da olsaydın ikizcim ya :KK43:

BU arada görümcem hamile hem de ikizleri olacak biiyor musunn acayip şaşkınız anlatamam :KK52::KK52::KK52: :KK64::KK64::KK64:

keşke ne güzel olurdu.............:KK59:
aa ne güzel hayırlı olsun..:89:....allah yardımcısı olsun.........:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

üşenmediğim zamanlarda kendim dikiyorum ben ama kursa falan gitmedim gidersem daha güzel olabilir sanırım çok da zor değil aslında dikmek pantlon tunik elbise el alıştıktan sonra :KK61:

ooooo ma$aallah guzelim
bende dikmeyi bilsem ne cevherler çikartirim da.. :21:
bilmiyorum
:KK50:

Yaz için böyle elbiseler diktirmek istiyorum.. Kolyeler yada o önünde ki boncuklar olmucak.:KK19: Çok sade olur gibi geldi ama kumaşıyla biraz değişiklik yaparsam hallederim sanırım..:KK61: kat kat giyinmekten bıktım:63: elibseleri çok seviyorum:KK69:

Eki Görüntüle 212563

Eki Görüntüle 212564

ay bu elbiselere bitmi$tim guzelim, bi topicte gormu$tum daha ba$ka modellerde var orda..
muhte$em $ahane çok seviyorum bu tarz elbiseleri :KK16:

:KK70: :KK70: :KK1: canım boyum 1.73 bu yönden çok şanslıyım..
evlenince kilo aldım şimdi onlarla ugrasıyorum, 78i gördüm şükür ama ticketerı güncelllemeyi bilmiyorum =))
bedenimde 42 :KK43: ama ben daha çok model bulamamaktan şikayetçiyim..
bide ucuz terzi buldum :KK76:

yüksek bel eteği de çok seviyorum, bide diğer etekler simit yapıo bel cevresinde bunlar toparlıyor o yüzden hoşuma da gidiyor...

maa$allah guzelim boyun varmi$ bayagi :nazar:

X