-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #1.241
aslında ince hırkalar var canım, ben çok beğeniyorum onları... vizon ya da krem bi hırkada olabilir ama ince triko gibi olanlarından
anlatabildim mi bilmiyorum
Banada fikir verseniz.
Balık etliyim ben ve hafta sonu eşimin akrabalrına gidicez.
Uzaktalar oyüzden ilk kez gidip gezeceğiz.Ve ben nasıl giyineceğimi bilmiyorum ee birde yeni gelinim güzel giyineyim diyorum ama beğendiklerim olmuyor.Dün ağladım ya
Fikir veririseniz sevinirim.
Birde alakasız ama hediye götürücem tülbent,havlu v.s nasıl bohçe yaparım değişik şimdiden teşekkür ederim
Selam kızlar size birşey sormak istiyorum elbisemle ceketim uymuş mu ya ben pek beğenmedimdeBeğendiysen ne renk eşarp olur
Eki Görüntüle 213153 Eki Görüntüle 213154 Eki Görüntüle 213153
canım acıkmısın kapalımı onu bılmıorum ama balık etlı ısen sık bı kumas pantalon ustune kalcalrda sık tunık tarzı bı bulız olabılır altınada rahat bı klasık bı ayakabı topukluda olabılır duzde nasıl rahat hısedıor ısen hedıyey gelınce o eskıdenmıs bohca goturmek bohca sadece aıle ıcındekılere gıder yanı anne baba kaynın gorumcen gıbıorayada gıderken bı guzel cıcek yaptırabılrısınzı durum musaıt ıse yada tatlı alıp gıdın evde yaslı bırı var ısede gonlunu almak ıcın yasına uygun bı basortu ve corap alabılırısn bosuna okadar ınsana bohca yapıcam dıye masrafa gerek yok bence
Selam kızlar size birşey sormak istiyorum elbisemle ceketim uymuş mu ya ben pek beğenmedimdeBeğendiysen ne renk eşarp olur
Eki Görüntüle 213153 Eki Görüntüle 213154 Eki Görüntüle 213153
birazdan pardesü alıcam ve buraya ekleyeceğim
size de fikir olur
bekliyoruzzzz
Kapalıyım bende.Ama böyle ben sıkı şeyler giyersem eşimde beni Sıkar
Evet haklısınız eskiden bende pek istemiyorum ama eşimin teyzesine verilmesi gerekiyormuş aile büyüğü diye.Bende gıcık oluyorum ama mecburum malesef
annemi ikna çabaları içindeyim şu an:))
aslında ince hırkalar var canım, ben çok beğeniyorum onları... vizon ya da krem bi hırkada olabilir ama ince triko gibi olanlarından
anlatabildim mi bilmiyorum
canım arkadaş sıkı dememiş harfleri kullanmadığı için öyle anlşılmış şık bi tunik demek istemişi
ahh ahh bi de güzel kullansak şu türkçemizi demi bitliiiii
belkide arkadasin klavyesi benimki gibi türkce degildir :)))))))
Skopcamm seni burada gördüğüme çok sevindim canımElbisen çok hoş, çok beğendim tatlım ama ceket düz renk olsaymış süper olurdu fakat puantiyeli olunca elbisenin havasını söndürmüş canımcımm :78::78::78: ama ceket tek olarak gayet hoş
bence tek renk bolero daha uygun olur şekerim elbise güzel yakışmış ama beğendim tek renk eşarp ve boneyle de harika olur meselaaa elbisenin mavisinden eşarp içine krem sanırım bone kullanırsan çok güzel olur