- Konu Sahibi sedosbilal
- #1.141
evet ya haklısın valla elbiseler hep askılı önü açık önünü kapat bolero giy yine kat kat lahana gibi oluyoruz
Evet en iyisi diktirmek sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ya haklısın valla elbiseler hep askılı önü açık önünü kapat bolero giy yine kat kat lahana gibi oluyoruz
Bir resimde benden :78::78:Çok mu abartılı olmuşum kızlar ya kumaşı görünce çok sevdim aldım diktirdim rengi abartı geldi sonradan:78:
o da herzaman denk gelir mi ki yaa istediğin gibi olur mu ki
çok hoş canım.................
en güzeli dikmeyi öğrenmek
piyasada kapalılara yönelik üretim yapan firma yok doğru düzgün
en güzeli dikmeyi öğrenmek
piyasada kapalılara yönelik üretim yapan firma yok doğru düzgün
Koyduğum resim vardı ya hani o elbisemi diktirdin uzun kollu ceketsizde kullanıyorum güvendiğin terzi olursa neden olmasın20 tl ye diktirdim 20 tlde kumaş
aa süpermiş............bende tunik verdim herşeyi içinde 30 tl..........umarım güzel olur........:26:.
Koyduğum resim vardı ya hani o elbisemi diktirdin uzun kollu ceketsizde kullanıyorum güvendiğin terzi olursa neden olmasın20 tl ye diktirdim 20 tlde kumaş
e 40 liraya benzer kıyafetler de var şeker riske giremem ben hazırda aklıma yatanı alırım kim bekleyecek onun dikilmesini sabredemem
Teşekkür ederim ikizim:13:
eveet ben eylülde kursa gitmeeyi düşünüyorum inşallah en kısa zamanda öğrenirim dikişiKend,n dik kendin giiy
evet canım..ben genelde pantolon tunik giyiyorum..ama uzun tunik bulmak zor oluyor.:84:.....genelde kalçayı sadece kapatıyor.....bende bazen diktiriyorum...bazende diz üstü elbise falan alıyorum........aradada denk geliyor alyorum.................ama genelde renkli seviyorum...mor,pembe,yeşil, mavi anlayacağınız her renk...........hatta yeni bir tunik verdim dikiliyor..haftaya alacağım....resmini çeker koyarım....umarım güzel olur..............:97:
üşenmediğim zamanlarda kendim dikiyorum ben ama kursa falan gitmedim gidersem daha güzel olabilir sanırım çok da zor değil aslında dikmek pantlon tunik elbise el alıştıktan sonra
üşenmediğim zamanlarda kendim dikiyorum ben ama kursa falan gitmedim gidersem daha güzel olabilir sanırım çok da zor değil aslında dikmek pantlon tunik elbise el alıştıktan sonra
Var canımda bize göre yok ya ondan dedim lahana gibi olmamak için
ne güzel bizede diksene
Naber kızlar
Birtane elbise beğendim çok güzel ama braz pahalı geldi yabeyaz elbise üzerinde kahve pembe çizgiler var üstüne pembe bolera olur mu acba
seninki daha güzelmiş..........
ne güzel bizede diksene
evet evet bende istiyorum...............:84: