Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Bir resimde benden :78::78:Çok mu abartılı olmuşum kızlar ya kumaşı görünce çok sevdim aldım diktirdim rengi abartı geldi sonradan:78:

12100.jpg

çok hoş canım.................:21:

en güzeli dikmeyi öğrenmek
piyasada kapalılara yönelik üretim yapan firma yok doğru düzgün :63:

evet canım..ben genelde pantolon tunik giyiyorum..ama uzun tunik bulmak zor oluyor.:84:.....genelde kalçayı sadece kapatıyor..:KK59:...bende bazen diktiriyorum...bazende diz üstü elbise falan alıyorum........aradada denk geliyor alyorum.................ama genelde renkli seviyorum...mor,pembe,yeşil, mavi anlayacağınız her renk...........hatta yeni bir tunik verdim dikiliyor..haftaya alacağım....resmini çeker koyarım.:KK34:...umarım güzel olur..............:97:

Koyduğum resim vardı ya hani o elbisemi diktirdin uzun kollu ceketsizde kullanıyorum güvendiğin terzi olursa neden olmasın:KK31:20 tl ye diktirdim 20 tlde kumaş:KK1:

aa süpermiş............bende tunik verdim herşeyi içinde 30 tl..........umarım güzel olur........:26:.

Koyduğum resim vardı ya hani o elbisemi diktirdin uzun kollu ceketsizde kullanıyorum güvendiğin terzi olursa neden olmasın:KK31:20 tl ye diktirdim 20 tlde kumaş:KK1:

e 40 liraya benzer kıyafetler de var şeker riske giremem ben hazırda aklıma yatanı alırım kim bekleyecek onun dikilmesini sabredemem:KK1:

Teşekkür ederim ikizim:13:

eveet ben eylülde kursa gitmeeyi düşünüyorum inşallah en kısa zamanda öğrenirim dikişi:KK61:Kend,n dik kendin giiy:KK66:

evet canım..ben genelde pantolon tunik giyiyorum..ama uzun tunik bulmak zor oluyor.:84:.....genelde kalçayı sadece kapatıyor..:KK59:...bende bazen diktiriyorum...bazende diz üstü elbise falan alıyorum........aradada denk geliyor alyorum.................ama genelde renkli seviyorum...mor,pembe,yeşil, mavi anlayacağınız her renk...........hatta yeni bir tunik verdim dikiliyor..haftaya alacağım....resmini çeker koyarım.:KK34:...umarım güzel olur..............:97:

üşenmediğim zamanlarda kendim dikiyorum ben ama kursa falan gitmedim gidersem daha güzel olabilir sanırım çok da zor değil aslında dikmek pantlon tunik elbise el alıştıktan sonra :KK61:

Yaz için böyle elbiseler diktirmek istiyorum.. Kolyeler yada o önünde ki boncuklar olmucak.:KK19: Çok sade olur gibi geldi ama kumaşıyla biraz değişiklik yaparsam hallederim sanırım..:KK61: kat kat giyinmekten bıktım:63: elibseleri çok seviyorum:KK69:

$hijab2s[1].jpg

$hijab1s[1].jpg

Son düzenleme:
X