Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

kızlar yenı bı foto eklıyorum bu resmı adada çekılmıştım o yuzden bu kadar rahat gıyındım:))
$183092_180237885353299_100001012672860_368638_314848_n.jpg

Son düzenleme:
MErhaba kızlar.. Elif ne güzel yiyecekler onlar ama yapılır mı şimdi yahu :KK52::KK52::KK52:

Güzel hanımlar, sanırım konumuz biraz amacından uzaklaşmış ve farklı diyaloglar yaşanmış. Sizlerden samimiyetimle rica ediyorum ki bu tarz söylemlere fırsat vermeyelim lütfen.

IKIZLERI arkadaşım; kendi yetiştirildiğin tarzda, öğrendiklerin ölçüsünde tebliğ etme çabasındasın seni de anlıyorum fakat bu platformda her inançtan, her fikirden kişiler olabilir kaldı ki sanal ortam yanlış anlaşılmalara daha müsaittir bu sebeple senden ricam, bu konunun daha fazla uzatılmaması.

Bunlar size güzeller :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

arkadaşlar rica ediyorum konu almış başını gitmiş pastalar tartışmalar sohbet edelim tesettürümüzü paylaşalım diye açtık konuyu lütfen polemik yaratmayalım konu başlığına göre sohbetimizi yapalım ayrı tellerden değil
elimizin altında internet var kim ne öğrenmek istiyosa öğrenir sözüm meclisten dışarı kimse için değil yanlış anlamayın ama polemik olacaksa herkes başının çaresine baksın

arkadaşlar rica ediyorum konu almış başını gitmiş pastalar tartışmalar sohbet edelim tesettürümüzü paylaşalım diye açtık konuyu lütfen polemik yaratmayalım konu başlığına göre sohbetimizi yapalım ayrı tellerden değil
elimizin altında internet var kim ne öğrenmek istiyosa öğrenir sözüm meclisten dışarı kimse için değil yanlış anlamayın ama polemik olacaksa herkes başının çaresine baksın

sedacım tamam mevzu kapandı zaten :KK70: :KK71:

hey hanimlar merhabaaaaaa...

kendimi tanitaniyim once :
ben, 27 ya$imda fakat kendimi 20' nin ba$larinda hissediyorum,
10 ya$imdan beri tesettur' luyum,
10 ya$imda iken gittigim kur'an kursu vesilesi ile kapandim ve benligimden oldum olasi çok memnunum. ELHAMDULILLAH.
bu yari$maya bool boool sohbet etmek niyeti ile katiliyorum,
bu topic' i tesaduf eseri konulara goz atarken ke$fettim ve katilma istegi duydum..

$u an itibari ile bu yari$maya katilmi$ bulunmaktayimm :KK60:

:KK71: :KK71: :KK71:

canım polemiği ben değil arkadaşların çıkardı.onlarda bende fikrimizi yazdık tartışma olduysa onlar yaptı ben sadece bana yazılana cevap verdim

Son düzenleme:
YouTube - ‪Hijab Fashion: Armine Eşarp Bağlama Modelleri # 4‬‏

bunun gibi bi şekli merak edenler olmuş geçen sayfalarda
o videodaki kız da bi garip bence renk zevki yok
kafasına zilyon tane iğne incik boncuk takıyo o ne öyle arap sanırım o çift bone olayı hoş olabilir ama tek renk eşarp ya da şalda ki muhtemelen şalda daha hoş duracaktır ama işte bunda da tereddüte düşüyorum kapalılık dikkat çekmemek için ama nefis işte neler yapıyorum oof oof :KK14:

:KK9: :KK9: :KK9:
i$te bu !
tam benlik.

ben boyle bagliyorum e$arplarimi

arada bir polemik alevlenmi$....
o konuda yorum yok, herkes kendi fikrini yazmakta serbesttir.. dimi ama ne demeye tarti$iliyor ?!

obur dunyasini du$unen, dinini gerektigi gibi ya$ar. ($u zamanda her ne kadar dogru durust ya$ayabiliyor isek, ah nefis nefis nefis !!!!!)

:KK47:

hey hanimlar merhabaaaaaa...

kendimi tanitaniyim once :
ben, 27 ya$imda fakat kendimi 20' nin ba$larinda hissediyorum,
10 ya$imdan beri tesettur' luyum,
10 ya$imda iken gittigim kur'an kursu vesilesi ile kapandim ve benligimden oldum olasi çok memnunum. ELHAMDULILLAH.
bu yari$maya bool boool sohbet etmek niyeti ile katiliyorum,
bu topic' i tesaduf eseri konulara goz atarken ke$fettim ve katilma istegi duydum..

$u an itibari ile bu yari$maya katilmi$ bulunmaktayimm :KK60:

hoş geldin şekerim güzel tanıtmışsın kendini valla helal:KK1:

canım polemiği ben değil arkadaşların çıkardı.onlarda bende fikrimizi yazdık tartışma olduysa onlar yaptı ben sadece bana yazılana cevap verdim
İKİZLERİ burada kimseyi kayırmıyorum ben neden üstüne alınıyosun ki hemen iki tarafa da söyledim topik amacından sapmış

hala da azarlayıcı konuşuyosun ben sizden rica ettim büyütmenin anlamı yok tartışmak istemiyorum bu konuyu kimseyle ne sende ne de kapıcının bitli kızıyla ben ricamı yaptım sanal ortam burası isteyen açsın da baksın netten öğrenmek isediği ne varsa

fikrinizi belirtirsiniz saygı duyarım ama tartışma ortamı yaratmayın

Son düzenleme:

ayrıca arkadaşların demişsin ben burada kimseyi şahsi olarak tanımıyorum burada yzılanlar kadarıyla kimseyi tuttuğum filanda yok yani cevap vermeyecem bişey yazılırsa da haberiniz olsun size kalmış artık konuya nasıl takılacağınız

konu sahibesi dugunune az kalmi$, Allahim tamamina erdirsin, hayirli olur in$aallah.
$imdi sen heyecanlisindir.. gunlerin yogun geçiyordur.. ah tatli tela$eler guzelim,

X