Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

guven veren cesaret veren tum yazdıkların ıcın allah razı olsun canımm:KK16:
bızde kapalı yok.
yıllarca cok acık gezdım gunah oldugunu bılmeden ne acııı
2 snedır askılı bıkını kısa elbıse vs gıymıyorum.
bana yazın kapalılar çok rahatsız oluyodur gıbı gelıyodu yanılıyomusum :KK9:En Büyük KK
nerden nasıl baslıcam bılmıyorum:KK43:
kafanızı sısırmeyım kızlar:KK54:

rica ederim canım benim teşvik kulluk görevimiz bi nebze içini rahatlatabildiysem ne mutlu hayırlısıyla kapandığının müjdesini de alırız inşallah:21::KK34:

kızlar mrbb bende tesettürlüyüm.. daha önceki tüm konular güme gitti inş bu konuda onlar gibi olmaz...
paylaşımlarınızı yorumlarınızı bekliyorum arkadaşım bunlar olursa güme gitmez inş ilk gün sayfa sayısı 30a ulaştı devamını da hep beraber getiririz inş gerçi ben bi süre olmayacam ama size emanet edecem:KK34::KK1:
Eki Görüntüle 211361 kızlar sitesinde çok makul bi fiyata inmiş sizce nasıl benim çok hoşuma gitti

fikirlerinizi bekliyorum

bana çok ahım şahım gelmedi canım zevk meselesi tabi sen bilirsin ama daha güzel şeyler de var içine sindiyse ne mutlu

paylaşımlarınızı yorumlarınızı bekliyorum arkadaşım bunlar olursa güme gitmez inş ilk gün sayfa sayısı 30a ulaştı devamını da hep beraber getiririz inş gerçi ben bi süre olmayacam ama size emanet edecem:KK34::KK1:

ben zaten eklemeden duramam:KK53: şuan işyerindeyim eve gidince pcyi bi karıştırayım bakayım:KK66:

En kısa zamanda bende resim ekleyeceğim :KK1::KK1:

ben zaten eklemeden duramam:KK53: şuan işyerindeyim eve gidince pcyi bi karıştırayım bakayım:KK66:

her zaman beklerim canlar benim 22 günüm kaldı son 1.5 haftam sonrasında giremem artık sizlere kalacak uçurun topiği:KK34::KK1:

X