- 11 Ekim 2010
- 7.276
- 40
- Konu Sahibi sedosbilal
beğendiğine sevindim:)) alırım inşallah
yalniz ayakkabilar ve esarpta cok guzelmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beğendiğine sevindim:)) alırım inşallah
yalniz ayakkabilar ve esarpta cok guzelmis
guven veren cesaret veren tum yazdıkların ıcın allah razı olsun canımm
bızde kapalı yok.
yıllarca cok acık gezdım gunah oldugunu bılmeden ne acııı
2 snedır askılı bıkını kısa elbıse vs gıymıyorum.
bana yazın kapalılar çok rahatsız oluyodur gıbı gelıyodu yanılıyomusum
nerden nasıl baslıcam bılmıyorum
kafanızı sısırmeyım kızlar
paylaşımlarınızı yorumlarınızı bekliyorum arkadaşım bunlar olursa güme gitmez inş ilk gün sayfa sayısı 30a ulaştı devamını da hep beraber getiririz inş gerçi ben bi süre olmayacam ama size emanet edecemkızlar mrbb bende tesettürlüyüm.. daha önceki tüm konular güme gitti inş bu konuda onlar gibi olmaz...
Eki Görüntüle 211361 kızlar sitesinde çok makul bi fiyata inmiş sizce nasıl benim çok hoşuma gitti
fikirlerinizi bekliyorum
paylaşımlarınızı yorumlarınızı bekliyorum arkadaşım bunlar olursa güme gitmez inş ilk gün sayfa sayısı 30a ulaştı devamını da hep beraber getiririz inş gerçi ben bi süre olmayacam ama size emanet edecem
ben zaten eklemeden duramam şuan işyerindeyim eve gidince pcyi bi karıştırayım bakayım
En kısa zamanda bende resim ekleyeceğim
vaaayy skopcam kapandinmi sen
Evet canım 2 ay oldu sanırımSende mi kapalısın
En kısa zamanda bende resim ekleyeceğim
paylaşımlarınızı yorumlarınızı bekliyorum arkadaşım bunlar olursa güme gitmez inş ilk gün sayfa sayısı 30a ulaştı devamını da hep beraber getiririz inş gerçi ben bi süre olmayacam ama size emanet edecem
ben zaten eklemeden duramam şuan işyerindeyim eve gidince pcyi bi karıştırayım bakayım
her zaman beklerim canlar benim 22 günüm kaldı son 1.5 haftam sonrasında giremem artık sizlere kalacak uçurun topiği
hayirli olsun canim evet bende kapaliyim 2 sene olucak nerdeyse
e ozaman resimlerini bekleriz
Selam kızlar...............
selam kızlar benide aranıza alın bende yeni kapandım
selam kızlar benide aranıza alın bende yeni kapandım
cok düsünme
evet canım............düşünmem lazım :82:
Selam iikizim sende kapalıydın
[ı]selam kızlar benide aranıza alın bende yeni kapandım[/ı]