Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

ben de bi soru soracaktım :)
marka olarak ne önerirsiniz şal da_?

ben de bi soru soracaktım :)
marka olarak ne önerirsiniz şal da_?

kuzum buna bende cevap vereyim. %100 ipek mi soruyorsun?
armandalar ter izi bırakabiliyor.
ipek şal evi diye bir marka var oda fena değil. ama ben en çok aker beğendim :)
uzun süredir kullanmama rağmen eskimedi.
diğer türlü cardion şallar var. 30 tl. onlarda yapılışı zor ama kaliteli duruyorlar..

canımcım cevabın için teşekkür ederim..
benim için önemli olan kolay yapılması düzgün durması..
ucuza kaçayım derken adi şallar hem rahat ettirmiyor hem de bi rçoğuna kolay eskidiği için paraya yazık oluyor

giyim konusunda da fikirlerine ihtiyacım var..

ben pantolon ve diz altı tunik kullanıyorum..
son zamanlarda hep diktirdim..
ama dikim de kumaş çeşitliliğini denyemiyorum güzl olmazsa diye..
tesettür markaları da çok pahalı..

bir de çok çeşit olmasın istemiyorum ; az olsun ama kaliteli olsun..
bi de yaz kış bahar aynı giydiğim için kıyafetler çabuk yıpranıyor...

sen nasıl bir düzen uyguluyorsun :)

ipek şallarda çok kolay yapılmıyor aslında. önü falan çok dik duruyor bazen. buda benim çok hoşuma gitmiyor..
yazın genelde tek parça giyerim. elbise altına babet falan.
yada tek parça dizin baya altında salaş tunikler ve bilek pantolon giyerim..
benim bir terzim var. sağolsun kadın çok güzel diyor. genelde tek parça spor yazlık elbiselerim için ona gidiyorum.

benim bulunduğum yerde x adında(özelden atarım) tesettür mağazası var. orayı instegramdan takip ediyorum. gidip deneyip alıyorum..genelde her zevke uygun şeyler var.

dikim ne kadara oluyor mesela bir elbiseyi kaça dikiyor canım..

elbise 50 TL dikiyor. Modeline göre değişiyor. ben genelde 50 verdim.
ben de kapanalı 2 sene oldu tam gardolabımı oluşturdum diyemem biraz da kapalı olunca daha masraflı oluyor kıyafetler daha pahalı biraz da kilo problemim var onu da halletmem lazım

süper
benim tunikleri min 50 den başlatıyor ..
değiştirmem gerek aama iyi bir bayan terzi bulmak için de çaba gerek

ama kumaşını da alıyorum
ben ucuz olduğu için değil istediğim gibi olduğu için diktiriyorum gendelde. yazın tek parça elbise çok iyi. darda giymem zaten.

Canlar ben Modanisadan alıyorum genellikle Refka marka alıyorum ve çok memnunum. Eşarp olarak twill ipek tavsiye ederim. Silk home diye bir marka var. Kullanan arkadaşlarım çok memnun. Ben de almayı düşünüyorum.

Merhabalaar :) konuya uzun zamandır yanıt yazılmamış ama inşAllah görürsünüz yazdıklarımı ve cevap gelir :)
Ben 15 yaşındayım, tesettüre gireli yaklaşık 1 ay oldu Elhamdûlillah Rabbim bana da nasip etti çok şükür :)
ama henüz tamamlayamadım eksiklerimi. ve tam yaşıma uygun şeyler bulamıyorum, aslında tunikte çok fazla çeşit var fakat ben kap ve ferace de giymek istiyorum ve aynı zamanda tesettürü layıkıyla yapmak istiyorum Allah izin verirse..
, feraceler de çok kadınsı oluyor, popüler markalarda her şeyden güzel şeyler var ama çok pahallılar onları alamıyorum, yeni kapandığımdan dolayı aileme yük olmak da istemiyorum (
Fiyatı uygun yaşıma uygun modellerin olduğu bi marka veya site önerebilir misiniz bana acaba ? ve şallarda nasıl almalıyım, önceki cevapları okudum ipek şal demişler ama onların fiyatı da çok yüksek, eşarbı da düzgün yapamıyorum henüz (
Yardımcı olursanız çok mutlu olurum Allah hepinizden ebeden ve daimen râzı olsun inşAllah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…