Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Hayırlı olsun canım öncelikle :)

Modanisa etesettür sitelerinden yaşına ve kesene uygun alışverişler yapabilirsin. Bir de seyraesarp var instagramda da cilbab eşarp uygun ve güzel ürünler var.

Hayırlı olsun canım öncelikle :)

Modanisa etesettür sitelerinden yaşına ve kesene uygun alışverişler yapabilirsin. Bir de seyraesarp var instagramda da cilbab eşarp uygun ve güzel ürünler var.
Çok teşekkür ederiim Allah razı olsun :)
Modanisa fetö nün diye duymuştum oradan da alışveriş yapmak istemiyorum bu yüzden ama kesin doğru mu bu tam bilemiyorum ( Diğer dediğiniz yerlere de bakacağım inşAllah :)

Netten alışverişi sadece morhipo dan yapıyorum bazen aker Pierre car din w collection eşarp ları indirimde oluyor

Bir güncellik hareketi var burda sanırım morhipoyu hiç denemedim memnun musunuz tesettüre uygun şeyler var mı
Tesettüre uygun şeyler şöyle diyeyim bluz kazak hırka gömlek türü şeyler alıyorum uzun etek pek bulunmuyor malesef en son kotondan iki bluz aldım bir kot etek aldım mesela genelde spor giyiniyorum ayrıca çanta ayakkabıyı da netten alıyorum

Modanisa dan alışveriş yaptım bende bir süre uzun tunikler için falan, ama kalitesiz ürüne çok fazla denk geldim o yüzden netten alırken çekiniyorum, her yerde de kolay kolay tesettüre uygun kıyafet bulunmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…