Allah razı olsun arkadasim insallah hayirli olur hakkıyla taşırım örtüyü insallah.
verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim ekonomik olması önemli benim için bi anda tüm dolabı degistiremiyecegim maalesef . Simdilik pamuklu da isimi gorur sanirim hava musait . Dedigin gibi bir iki ana renk kaliteli sal ve esarp alirim kismetse . Bir sürü kullanışsız alıp kenara atmak istemiyorum israf olmasın. Kap baharlik mi canim simdi montlarim kabanlarim var uzun dizde onlari giyiyorum. Kap baharda mi gerekir bi de yazin ne giyeceğini hiç bilmiyorum.Niyetlenmeden önce hiç etrafima bakmamisim onu farkettim kim ne giyer nasıl giyilir ne ne ile kombinlenir hiç bilgim yok etrafımda kapalı hiç arkadaşım yok annem teyzem halam da klasik kapalı hani böyle esarbi düğüm yaparlar boyunlarinda öyle kısa kollu filan giyerler dikkat etmezler pek.Ben doğrusunu yapmak istiyorum insallah Rabbim utandirmasin.Tesettur sitelerine bakıyorum uzun uzun inceliyorum.Ancak begendigimuz birsey kullamisli olmayabiliyor. O nedenle sizlerden de yardim alacağım insallah tecrubelerinize ihtiyacim var bu noktada. Tekrar teşekkür ederim vakit ayırıp cevap yazdığın için Allah razi olsun.