- 3 Eylül 2012
- 21.838
- 57.421
- Konu Sahibi sedosbilal
- #8.121
Merhabalaar :) konuya uzun zamandır yanıt yazılmamış ama inşAllah görürsünüz yazdıklarımı ve cevap gelir :)
Ben 15 yaşındayım, tesettüre gireli yaklaşık 1 ay oldu Elhamdûlillah Rabbim bana da nasip etti çok şükür :)
ama henüz tamamlayamadım eksiklerimi. ve tam yaşıma uygun şeyler bulamıyorum, aslında tunikte çok fazla çeşit var fakat ben kap ve ferace de giymek istiyorum ve aynı zamanda tesettürü layıkıyla yapmak istiyorum Allah izin verirse..
, feraceler de çok kadınsı oluyor, popüler markalarda her şeyden güzel şeyler var ama çok pahallılar onları alamıyorum, yeni kapandığımdan dolayı aileme yük olmak da istemiyorum (
Fiyatı uygun yaşıma uygun modellerin olduğu bi marka veya site önerebilir misiniz bana acaba ? ve şallarda nasıl almalıyım, önceki cevapları okudum ipek şal demişler ama onların fiyatı da çok yüksek, eşarbı da düzgün yapamıyorum henüz (
Yardımcı olursanız çok mutlu olurum Allah hepinizden ebeden ve daimen râzı olsun inşAllah :)
Hayırlı olsun canım öncelikle :)
Modanisa etesettür sitelerinden yaşına ve kesene uygun alışverişler yapabilirsin. Bir de seyraesarp var instagramda da cilbab eşarp uygun ve güzel ürünler var.