- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.432
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #8.001
4 sene önce bitirdim üniyi ama şuanki gibi olsaydım daha hevesle kapanırdımve dışardaki o süslümanlar gibi değil asil bi tesettürlüolurdum. çünkü şuan bunu uygulamak 4 sene önceden daha kolay.Bende liseyi bitirdim aslinda benim ailem kapali yani annem,teyzem,halam falan hep kapali ama anen tarafinda kuzenlerimde hic kapali yok baba tarafida hosgorulu bu konuda ama cekiniyorum isteSenin gibiydim yani universiteye gidecegim ama hala tik yok
4 sene önce bitirdim üniyi ama şuanki gibi olsaydım daha hevesle kapanırdımve dışardaki o süslümanlar gibi değil asil bi tesettürlüolurdum. çünkü şuan bunu uygulamak 4 sene önceden daha kolay.
Bende zaten etek,tunik ya da ustune ferace giymeyi dusunuyorum zaten normalde makyaj yapmam nadirdir.Yani tek engel insanlarin bana bakis acisi :/
Hiç düşünme o düşünce yüzünden o kadar geri kalmışımki kapanmamak için. ben pantolon tunik giyiyorm ferace giyemiyorum ama tuniklerim hep tek renk ve fferace gibi uzun.
Bende suan napacagim bilmiyorum ama insallah beceririm
bi anda gidip bi kaç parça alışverip yap ve hemen kapan
Malesef o kadar kolay degil iste ailem var ve eger nefsimi tam yenmeden kapanirsam pismanlik duyabilirim ve bunu hic istemem
İnanki aklında eğer bu varsa asla pişmanlık duşmazsın iyiki yapmışım dersin. İlk zamanlr bakışlar yadırganıyo ama sonra alışılıyo. annen tarafsa sana eğer hiç düşünme. çünkü bu rabbin emri. kimse karışamaz
Asla çekinme benim gelin gittiğim ailedeki hamınlar kayınvalidem dahil 35 40 lı yaşlarda kapanmış öyle pişmanlarki beni gören hayret ediyor.Yurtta kaldigim zaman 1 gun denemistim markete gitmistim.Ama biraz garipti herkes bana bakiyor gibiydi ve yapamayacagimi anladim.Annem degil annem tarafindn kuzenlerim babam tarafinda da cok kapali yok 3 4 tane bu yuzden cok cekiniyorum
28 yaşında kapandım canım şuan 30 yaşındayım 2 seneyi geçti birden kendim karar verdim şuan iyiyimKac yasinda kapandiniz acaba? Ben de cok istiyorum ama bu gidisle kapanamicam heralde
çekinme canım çok aşırı şekilde kapanmasan da daha modern tunik pantolon şal şeklinde kapan git gide daha dikkat edersin ben inan bazen bürük takan arkadaşlar inan çok büyük bir nefsini yenmiştir diyorum ALLAH hepimizin kapanmasını kabul etsin şu bu ne diyecek diye hep geride kalıyoruz ama mahşerde cehennem azabından kurtulmak için insanlar evlatlarını bile feda edecek diyor Nihat Hatipoğlu duyunca çok şaşırdım ama cehennemin azabı nicedir sen istiyorsan yapYurtta kaldigim zaman 1 gun denemistim markete gitmistim.Ama biraz garipti herkes bana bakiyor gibiydi ve yapamayacagimi anladim.Annem degil annem tarafindn kuzenlerim babam tarafinda da cok kapali yok 3 4 tane bu yuzden cok cekiniyorum
Asla çekinme benim gelin gittiğim ailedeki hamınlar kayınvalidem dahil 35 40 lı yaşlarda kapanmış öyle pişmanlarki beni gören hayret ediyor.
şu video yu izledim ve bi kez daha doğru bir karar aldığmı ıfarkettim
çekinme canım çok aşırı şekilde kapanmasan da daha modern tunik pantolon şal şeklinde kapan git gide daha dikkat edersin ben inan bazen bürük takan arkadaşlar inan çok büyük bir nefsini yenmiştir diyorum ALLAH hepimizin kapanmasını kabul etsin şu bu ne diyecek diye hep geride kalıyoruz ama mahşerde cehennem azabından kurtulmak için insanlar evlatlarını bile feda edecek diyor Nihat Hatipoğlu duyunca çok şaşırdım ama cehennemin azabı nicedir sen istiyorsan yap
ayne nöyle canım bende cay house sözler köşkü hep dinliyorum bizim gibi gençlere hitaben yapılmış eğer şuan bugun nefsini yenersen bilki önünde çko güzel günler seni bekler.Suan alismak icin bol pantolon uzun kollu giymeye calisiyorum olabildigince evin icinde falan yazma takiyorum ama tuhaf geliyorBide utaniyorum kendimden mesela ilerde esim olsa o kadar erkek bana baktiktan sonra saclarimi gordukten sonra kapanmamin ne anlami kalir suan kapan diyorum kendi kendime...
Aa cay house :) Bende zaten hep bu abileri izliyorum bana tesetturu sevdirdiler.Ben daha once bir dersaneye gittim ve cok olumsuz etkilendim din olarak soguttular yani.Bu yuzdende biraz.Baski yaptilar.Ben en iyisi kendimi gelistirip universiteye gitmeden kapanayim :)
Suan alismak icin bol pantolon uzun kollu giymeye calisiyorum olabildigince evin icinde falan yazma takiyorum ama tuhaf geliyorBide utaniyorum kendimden mesela ilerde esim olsa o kadar erkek bana baktiktan sonra saclarimi gordukten sonra kapanmamin ne anlami kalir suan kapan diyorum kendi kendime...
Eki Görüntüle 1579291
Bak ben böyle giyiniyordum ilk başta şimdi dahada uzadı giydiklerim
teşekkür ederim ztn açıkken giydiğin pantolonları ayakkabıları giyersin bi kaç tunik al zamanla birikiyo ztn :) güzel haberler bekliyoruzCay house falan takip edeyim o zaman.Cok şıksiniz masallah tam benim istedigim gibi bende boyle giyinmek istiyorum
teşekkür ederim ztn açıkken giydiğin pantolonları ayakkabıları giyersin bi kaç tunik al zamanla birikiyo ztn :) güzel haberler bekliyoruz
Ne demek rica ederim :) bak insgtagram da bı kız var büşra koç o kızın penye olmayan hariç diğer ürünlerini alabilirsinHer sey icin tesekkur ederim :)