Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

merhabalar bende yeni tesettürlüyüm 1 mayısta başladım :) ve tesettürlü bayanları gördükçe hoşuma gidiyor. Bişey sormak istiyorum ben kendimi bildim bileli hep pantolon giyiyorum hiç etek giymeyi beceremem. Asıl merak ettiğim pantolon giyenler dışarıdan nasıl görünüyor. Normalde gıcık oluyrm ben hani dar pantolonlar falan. Bende uzun yelek aldım aldım bileklere kadar pantolon giymekten vazgeçemesemde yeleksiz çıkmıyrm tuniklerimde dizlerime kadar geliyor. zaten kısa boyluyum sizce normalmi.

bende pantolonsuz asla çıkamam dışarı etek giyemiyorum hiç çünkü sokakta gerçekten zor metrobüse in bin yol yürü yazı kışı vs ben üzerime tunik giyiyorum uzun tek renk

Dogru diyorsun ablacim benim namazlarim daha oturmadi malesef..Ve bir mucize bir bayan olarak normalde 30 gun oruc tutmam mumkun degilken ben ramazan ayinda adet oluyor ve 30 gun tutuyorum.Bazen acaba bu bir cagri mi diyorum :)

resimdeki kombinide beğendim yalnız şu aralar maddi açıdan sıkıntıdayım kışa rahatlarsam almak istediğim bir çok şey var. Önerin var mı mesela nerelerden alışveriş yapıyorsun.

resimdeki kombinide beğendim yalnız şu aralar maddi açıdan sıkıntıdayım kışa rahatlarsam almak istediğim bir çok şey var. Önerin var mı mesela nerelerden alışveriş yapıyorsun.

Şuan @minikterzi var instagramda onu takipteyim ürünleri çabuk bitiyor ama tam tesettüre uygun şeyler ivar @bibashkabutik var gene özel günler için güzel tunikleri var 4 tane filan almıştım çok güzel ürünleri biraz tuzlu ama değiyo
ama ben şunu farkettim zaten çou ürün birbirinin taklidi o yüzden nette gördüğün demin attığım tunik gibileri sokak mağazalarında çok rahat ve çok daha ucuz bulabilirsin. Nette 60 liraya tunik beğenmiştim evimin orda bi mağaza vardı 40 liraya aldım

Minyon bir tipim olduğu için internetten alışveriş yapamıyorum denedim büyük geliyor oturmuyor denemeden almak istemiyorum.

Minyon bir tipim olduğu için internetten alışveriş yapamıyorum denedim büyük geliyor oturmuyor denemeden almak istemiyorum.
Zaten bu attığmı resimdeki gib tunikler standart bedensiz yani ama dedeğim gib ibulunduğun bölgede mağazaların bulunduğu yürüyüş yolları varsa mutlaka içinde bişeyler vradır :)

Zaten bu attığmı resimdeki gib tunikler standart bedensiz yani ama dedeğim gib ibulunduğun bölgede mağazaların bulunduğu yürüyüş yolları varsa mutlaka içinde bişeyler vradır :)

Tesettür deyincede direk fiyat iki katı oluyor sinir oluyorum. Aynı tuniki defaktodan falan bak 50 tl mesela testtür mağazaında 100 tl zaten fiyatlar direk 100 tl den başlıyor. Bakıyorum yeni yerler keşfetmeye çalışıyorum bakalım.

Ben de pantolondan vazgeçemeyenlerdenim. Açıkçası etek benim için çok zor oluyor, arabaya binerken inerken bacağım açılıyor, merdiven inip çıkarken sürekli bir tedirginlik hali, rüzgar esse eyvah eyvah vs. Ben de feracemin altına pantolonumu giyiyorum. Aslolan bayanın vücut hatlarının belli olmaması, kadının kadına namahrem bölgeleri göbeği ve dizkapağı arası, erkeklere de el yüz ve ayak hariç tüm vücududur. O yüzden eğer kadınlar arasındaysam dizlerime kadar tunik, eğer dışarıdaysam ya da evde erkek varsa tüm hatlarımı kapatan şeyler giyiyorum, dışarıda ferace, içeride elbise gibi.

Son düzenleme:

bu çok hoşmuş. benim annemde buna benzer bana birşey dikti. ama kollarını manşet yaptırdım ben:) bide daha uzun :)
instagram açınca seni ekliyeyim ben.

bacımsın

bu çok hoşmuş. benim annemde buna benzer bana birşey dikti. ama kollarını manşet yaptırdım ben:) bide daha uzun :)
instagram açınca seni ekliyeyim ben.

bacımsın
tabi evde bile yapılabilcek şeyler bunlar :) ne güzel valla annen bizede diksede satsa :)

tabi evde bile yapılabilcek şeyler bunlar :) ne güzel valla annen bizede diksede satsa :)

senmiydin pınar şemsin tulumunu satan ben mi karıştırdım. şimdi ondan yaptı :)
kıyamıyorum pek gözleri ağrırmasın diye.kardeşlerim yaptırıyor genelde

senmiydin pınar şemsin tulumunu satan ben mi karıştırdım. şimdi ondan yaptı :)
kıyamıyorum pek gözleri ağrırmasın diye.kardeşlerim yaptırıyor genelde
evet bendim :) evd emakinem olsa uğraşcak zamanım olsa kendime böyle tunikler yapmak istiyorum ama malesef hiç vaktım yok (

evet bendim :) evd emakinem olsa uğraşcak zamanım olsa kendime böyle tunikler yapmak istiyorum ama malesef hiç vaktım yok (

bacak kısmına da fermuar koydu wc için :) pınar şemsinkin de yok
bende dikişe gitmek istiyorum fırsatım olmuyor, saatler uymuyor

bacak kısmına da fermuar koydu wc için :) pınar şemsinkin de yok
bende dikişe gitmek istiyorum fırsatım olmuyor, saatler uymuyor
AAa çok mantıklı hç bi tulumda yok sanırım :) ben kilo alınca giyemedim ama kumaşı çko rahattı hatta o kumaştan keşke feracem olsa şimdi minikterzi yi bekiyorum ondan ferca alıcam

aa ben yeni keşfettim bu başlığı

ben de yeni kapandım sayılır. nisanda kapandım 4. ayı doldurucam nerdeyse :) aslında çok zorlandım desem yalan olur, memnunum halimden, seviyorum. açıkçası beni tek zorlayan nokta; haşema giymek oldu çok garipsedim kendimi ve pek giremedim havuza o yüzden. ona da zamanla alışırım inş. zaten toplasan kaç gün tatil yapıyoruz ki yazları :) ben giyim olarak pantolonun aksine genelde etek ve elbise tercih ediyorum. daha rahat ve şık geliyor bana. merak edenler olursa bir kaç kombin paylaşabilirim :)

Evet lütfen paylaşır mısın?

benim genel giyim tarzım şu şekilde;

Eklentiler

• 11870727_698955076877593_6376608537652684213_n-001.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 223
  • 11870779_698955250210909_45831844441131586_n-001.jpg
    160,5 KB · Görüntüleme: 231
  • 11873404_698954536877647_2196315560623380259_n-001.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 222
  • 11873770_698955006877600_6436077085592576234_n.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 241
Ya çok güzel etek çok yakışmış maşallah ben etek kullanamıyorum hiç pantolonun rapatlığına alışınca

çok teşekkür ederim :) aslında denesen bu seferde etekten vazgeçemezsin normalde ben de pantolon üstü tunik kullanıyordum fakat tuniğim kısa mı kaldı, pantolon çok dar mı oldu diye paranoya yapıyordum hep. birde hava çok sıcak olduğu için extra terletiyordu. etek vs elbise daha efil efil oluyor yaz günleri, bi denemeni tavsiye ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…