- 11 Eylül 2014
- 677
- 333
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #7.881
evet elbisenin rengi çok hoşmuş, ama tuniklerde güzel duruyor hani :)) teşekkür ederim önerin için
http://tozlugiyim.com.tr/u-bel_kemerli_uzun_elbise-203159.html
şu nasıl model sizce ..
His buldum teşekkür ederim.. Nasılsıniz?Selam bilgeceHoş geldin.
Merhaba, ben uzun bileklere kadar kahverengi bir yelek, icine kahverengi bir gömlek ve icine de siyah bir kalem etek giyecegim insallah. Başörtü olarak da kahve siyah bir esarp takacagim. Benim giyimim genelde böyle oluyor. Balon etek de giyiyorum. Ama bu sekilde kombinler çok hoş oluyor. Hem yeni gelin gibi tatli tatli. Ben de 11 aylik evli olacagim nerdeyse.Selam kızlar merhaba, bayramda neler giyeceksiniz? yeni evliyim ve yeni gelin olarak nasıldır ne giymem gerekir bilemedim, etek gömlek mi yoksa elbisemi giymeliyim acaba?
şuanda fikrim netleşmedi ama elbise giymeyeceğim kesin, etek veya pantolon üstü tunik olabilir, ama yelekleri de çok beğeniyorum ay kafam karıştı yine:))
evet ya o basenlerden kurtulamadım, kalem etek güzel oluyor da basenler çok çıkıyor, dediğin gibi onları kamufle etmek içinde yelek güzel bir tercih olabilir, topuklu ayakkabıda çok severim haniii o zaman daha da güzel olur herhal :)
Inşallah öylesine bakarken çok şey var ama alcak olduğunda hiçbişey yok bde bnm gbi kararsizsan işin zor cnm2.modele baktım evet güzeller insallah istediğim gibi birşey bulabilirim cnm :)
Inşallah öylesine bakarken çok şey var ama alcak olduğunda hiçbişey yok bde bnm gbi kararsizsan işin zor cnm
İyiyim, sağolunHis buldum teşekkür ederim.. Nasılsıniz?
Merhaba, ben uzun bileklere kadar kahverengi bir yelek, icine kahverengi bir gömlek ve icine de siyah bir kalem etek giyecegim insallah. Başörtü olarak da kahve siyah bir esarp takacagim. Benim giyimim genelde böyle oluyor. Balon etek de giyiyorum. Ama bu sekilde kombinler çok hoş oluyor. Hem yeni gelin gibi tatli tatli. Ben de 11 aylik evli olacagim nerdeyse.
Markafoni yi beğeniyorum ben cnm :)kızlar nette alışveriş yaptığınız aynı zamanda da hesaplı olan siteler var mı?
His buldum teşekkür ederim.. Nasılsıniz?
Merhaba, ben uzun bileklere kadar kahverengi bir yelek, icine kahverengi bir gömlek ve icine de siyah bir kalem etek giyecegim insallah. Başörtü olarak da kahve siyah bir esarp takacagim. Benim giyimim genelde böyle oluyor. Balon etek de giyiyorum. Ama bu sekilde kombinler çok hoş oluyor. Hem yeni gelin gibi tatli tatli. Ben de 11 aylik evli olacagim nerdeyse.