Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Bende çok beğenmiştim ama basene çok oturduğundan dolayı vazgeçmiştim ama güzel bir model

Selam bilgece Hoş geldin.
His buldum teşekkür ederim.. Nasılsıniz?
Selam kızlar merhaba, bayramda neler giyeceksiniz? yeni evliyim ve yeni gelin olarak nasıldır ne giymem gerekir bilemedim, etek gömlek mi yoksa elbisemi giymeliyim acaba?
Merhaba, ben uzun bileklere kadar kahverengi bir yelek, icine kahverengi bir gömlek ve icine de siyah bir kalem etek giyecegim insallah. Başörtü olarak da kahve siyah bir esarp takacagim. Benim giyimim genelde böyle oluyor. Balon etek de giyiyorum. Ama bu sekilde kombinler çok hoş oluyor. Hem yeni gelin gibi tatli tatli. Ben de 11 aylik evli olacagim nerdeyse.

şuanda fikrim netleşmedi ama elbise giymeyeceğim kesin, etek veya pantolon üstü tunik olabilir, ama yelekleri de çok beğeniyorum ay kafam karıştı yine:))

şuanda fikrim netleşmedi ama elbise giymeyeceğim kesin, etek veya pantolon üstü tunik olabilir, ama yelekleri de çok beğeniyorum ay kafam karıştı yine:))

Bak canim basenin varsa kesinlikle yelek harika oluyor. Ya o kadar şık ki. Ama dugmesi süsü olmayan sadece yeleklerden. Cok guzel oluyorsun. Yani ben giydigimde cok begeniyorlar eminim seni de cok begenirler. Bi de altinlarini da taktin mi tamam

evet ya o basenlerden kurtulamadım, kalem etek güzel oluyor da basenler çok çıkıyor, dediğin gibi onları kamufle etmek içinde yelek güzel bir tercih olabilir, topuklu ayakkabıda çok severim haniii o zaman daha da güzel olur herhal :)

Evet kesinlikle çok güzel olur.

İyiyim, sağolun Siz ?

tesettür siteleri olarak diyorsan modanisa , tozlu giyim, modamerve , modanida sefamerve e tesettür bu sitelerde uygun şeyler bulabilrsn canım :)

Son düzenleme:

canım giydiğin yelekleri nerden alıyorsun ben uzun bileğe kadar istiyorum ama pek bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…