Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

iki tane aker ipek eşarbım var. bitanede sura.. ama ben yapamıyorum sanırım.. çokmu sıkıyorum anlamadımki. sürekli boğazımın altında elimi ileri çekmeye çalıştım.:KK31:

Ben Aker ipek eşarplarla kapandım 😊 ve pardesü ile çok olmadı ben kapanalı 😊 ben yapabiliyorsam yaparsanız 😉 topuz tokası da kullanıyorum en büyük rahatlık o 😊 eşarp güzel duruyor 😊 ve size tavsiyem Youtube da armine kızlarının eşarp bağlama şekilleri var bir gün mutlaka deneyin ben öyle yapıyorum eşarbımı pardesü ile çok şık duruyor 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nişanlım alacak 😊 Hatay da ottoman palace da olacak balayımız yemeğe inerken giyerim 😊 ben kapanalı 7-8 ay oldu kapalı pek bir şeyimde yok hep pardesü ile de inmek istemiyorum

herhalde sevgilisine (ilerde nişanlısına) bişi aldırmayacak bi benim herhalde :KK31:

$1.jpg $2.jpg $3.jpg

bunlarda güzel elbiseyeler :KK16::KK16: tavsiye ederim:KK34:

herhalde sevgilisine (ilerde nişanlısına) bişi aldırmayacak bi benim herhalde :KK31:

Eki Görüntüle 1141180 Eki Görüntüle 1141179 Eki Görüntüle 1141178

bunlarda güzel elbiseyeler :KK16::KK16: tavsiye ederim:KK34:

Canım bende aldırmam diye düşünüyordum ama bindallı giymicem ben 😊 iki düğün olacağı için 😊dedim bindallı almayım gerek yok ama bana elbise ve bir tane de pardesü al 😊 tamam dedi 😊

Teşekkür ederim canım 😊 daha iyisi sizlerin olsun 😊

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401965836.250806.jpg
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401965847.529559.jpg
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401965854.118221.jpg

Arkadaşlar duvağımı böyle yaptırcam nasıl sizce yorumlarınızı bekliyorum

Eki Görüntüle 1145757
Eki Görüntüle 1145758
Eki Görüntüle 1145759

Arkadaşlar duvağımı böyle yaptırcam nasıl sizce yorumlarınızı bekliyorum

arkadaşım kusura bakmaya seni kırmak istemem ama bu şekil türbanda boyun altı falan gözüküyor aynısını yaptıracaksan bence pek tesettüre uygun olmaz.şimdilerde çok moda olması tesettüre uygun olduğu anlamına gelmiyor maalesef :KK19:
bence alt başörtünü normal şekilde çenenin altına bağlattırıp duvağını yine bu şekilde yaptırabilirsin :KK42:

arkadaşım kusura bakmaya seni kırmak istemem ama bu şekil türbanda boyun altı falan gözüküyor aynısını yaptıracaksan bence pek tesettüre uygun olmaz.şimdilerde çok moda olması tesettüre uygun olduğu anlamına gelmiyor maalesef :KK19:
bence alt başörtünü normal şekilde çenenin altına bağlattırıp duvağını yine bu şekilde yaptırabilirsin :KK42:

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1403254273.465235.jpg

Canım bu şekilde olacak :) aynısı derken :)

Eki Görüntüle 1163073

Canım bu şekilde olacak :) aynısı derken :)

bu şekilde güzelmiş tabii kii..:KK14:
kusura bakma lise arkadaşlarımdan 1-2 kişinin düğün fotoğraflarını gördüm de modaya uyacağız diye kendilerini mahfetmişler onlar için çok üzüldüm senin de aynı hataya düşmeni istemedimm.ama senin gösterdiğin şekilde hem çok şık hem tesettüre uygun :nazar: Allah'ım hayırlı etsin,mutlu mesut olun inşallah :KK16::KK16:

bu şekilde güzelmiş tabii kii..:KK14:
kusura bakma lise arkadaşlarımdan 1-2 kişinin düğün fotoğraflarını gördüm de modaya uyacağız diye kendilerini mahfetmişler onlar için çok üzüldüm senin de aynı hataya düşmeni istemedimm.ama senin gösterdiğin şekilde hem çok şık hem tesettüre uygun :nazar: Allah'ım hayırlı etsin,mutlu mesut olun inşallah :KK16::KK16:

Âmin canım 😊 pardesü giyip de öyle boynu açık duvak olmazdı. Ben kapanalı 5-6 ay oldu ve pardesü ile kapandım Rabbim daim etsin inşallah

Âmin canım 😊 pardesü giyip de öyle boynu açık duvak olmazdı. Ben kapanalı 5-6 ay oldu ve pardesü ile kapandım Rabbim daim etsin inşallah

ahh ahh sorma canım benim dediğim arkadaşlarda tesettürüne dikkat eden pantalon falan giymeyen arkadaşlar ama ahh işte o nefiss yok mu,şok oldum onları öyle görünce :KK20::KK20:

Rabbim hayırlı ve daim etsin inşallah.:nazar: düğünden sonra sakıncası yoksa düğün ve kına gecesi fotoğraflarını görmek isteriz,bekar arkadaşlara bir fikir olur :KK16:

ahh ahh sorma canım benim dediğim arkadaşlarda tesettürüne dikkat eden pantalon falan giymeyen arkadaşlar ama ahh işte o nefiss yok mu,şok oldum onları öyle görünce :KK20::KK20:

Rabbim hayırlı ve daim etsin inşallah.:nazar: düğünden sonra sakıncası yoksa düğün ve kına gecesi fotoğraflarını görmek isteriz,bekar arkadaşlara bir fikir olur :KK16:

Tamam canım inşallah yüklerim :) 7 Ağustos'ta düğünüm :)

X