- 20 Mayıs 2014
- 110
- 18
- 32
- Konu Sahibi sedosbilal
- #7.821
kızlar bone içi topuzunuzu nasıl yapıyorsunuz salda veya eşarpta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bone içi topuzunuzu nasıl yapıyorsunuz salda veya eşarpta
saçlarım az olduğu için oda likralı bonede kayboluyor
arkadan foton varmı canım topuzunu merak ettim bide şal yapamıyorum daha doğru uçlarını salladığımda durmuyo düşüyo bagladığımdada pek hoş durmuyo nasıl yapıyosunuz
bende bir iki yazma yapıorum öyle toparlanıyor ondanda sıkıldım şal konusunda biraz fikir almak istemiştim
kızlar bu pantolonla hangi renk bi tunikle veya şalla kombin ederdiniz kafamda renkler oluşmuyor bi türlü :44:
Eki Görüntüle 1171493
kızlar bu pantolonla hangi renk bi tunikle veya şalla kombin ederdiniz kafamda renkler oluşmuyor bi türlü :44:
Eki Görüntüle 1171493
Ben bordo ya da vişne rengi bir tunik tercih ederdim, şalımı da pantolon rengine yakin bir şal seçerdim canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım,
bordo,mor,koyu fuşya,ekru,bej güzel olur.
bej tunik alırsan daha çok şalla kombinleme imkanın olur.mor,bordo,fuşya,lacivert....
ben 3 senedir kap giyiyorum etekle pantolonla çok güzel duruyor
kısa değil kaplarım benim nasıl desem diz kapağımdan 10 15 cm aşagıda mesala
kayradan almıştım ben hala da kullanıyorum resmini bulabilirsem atayım canımEki Görüntüle 1094092 bu benim kendi kapım Eki Görüntüle 1094093 boyu bu şekilde oluyor üzerime çok da kullanışlı yani ben çok seviyorum bi kaç tane aynı boyda var kapım
ceket de giyiyorum ama bebekle kap çok rahat oluyor tavsiye ederim
Eki Görüntüle 1171493
Arkadaslr ben de insallah tesetrure girmek istiyorum bol bol fikirlere ihtoyacim.var surekli sal esarp deniyorum ogrendim sayilir
Ama su kap nedir anlayamadim.bi turlu :)
Pardesu mu ne anlamadim kapsonlu pardesu mu ?
bununla her renk gider cok tatli bir renk pembe, mint yesili krem de cok guzel gider bunun uzerine :)
tşk ederim canım fuşya ve pudrayla iki değişik şekilde kombinlemiştim :) bej de yakışır galiba düşünüyorum :)