- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- Konu Sahibi sedosbilal
- #7.781
hadi canlansın bidaha
ben de arada bakıyorum ama artık kimse gelmiyor sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi canlansın bidaha
Kimse paylaşım yapmıyor yine ben bari bir şeyler ekleyeyim.Sizlerden de bekliyorum kızlar.
Desenli tuniklerimin üzerine epeydir düz beyaz eşarp arıyordum ama ya fiyatı pahalı geliyordu,ya da uygun olanlar çok basit kaçıyordu.
En sonunda dün bunu almaya karar verdim.Ümraniye de aker outletten 50 tl ye aldım.
mesela alttaki puantiyeliden bir tuniğim var geçen sene üstüne hiç birşey uyduramamıştım.Bu eşarpla kombinlesem nasıl olur?
Eki Görüntüle 1113478
Eki Görüntüle 1113489
selam kızlar
bende %30 ipek armanda şallarım vardı. kışın takıyordum. ama yaz olunca yakmaya başladı. siz ne takıyorsunuz yazın :26:
Yaz-kış fark etmiyor bende valla %100 ipek (krep saten) kullanıyorum hep. Ne kadar denediysem şal bağlamayı beceremedim bir türlüselam kızlar
bende %30 ipek armanda şallarım vardı. kışın takıyordum. ama yaz olunca yakmaya başladı. siz ne takıyorsunuz yazın :26:
valla ben şallarımı pazardan alıyorum. armandaları hiç takamadım. hep kaşındırdı beni. yazın pazardan aldığım ince ama içi göstermeyen viskon gibi şallar var. onları kullanıyorum
Yaz-kış fark etmiyor bende valla %100 ipek (krep saten) kullanıyorum hep. Ne kadar denediysem şal bağlamayı beceremedim bir türlü
valla ben her tür sal takiyorum kisin ayri yazin ayri yok:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
%100 İpek şal almalısın öyleyse. İpek yazın serin tutuyor kışın sıcakbende hep yaz kış aynı takardım. kapandığımdan beri:)
ama bu sene %30 armanda olan şalları takamadım. çok fazla kalın geldi. iş yerinde bile kafandaki çok kalın değilmi dediler:)
%100 ipekler nasıl hiç kullanmadım. şifonlar çok rahat ama renk sıkıntı oluyor. çok renkliler:)
Aynen bende hep ipek eşarp... Şal kullanamıyorumBen sizin aksinize şal takamıyorum. Kullanamıyorum eşarp daha kolay geliyor 😊 ipek eşarp çok hoş duruyor 😊
Eki Görüntüle 1141049
Kızlar bu elbise nasıl sizce 😊 yorumlarınızı bekliyorum 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende hep yaz kış aynı takardım. kapandığımdan beri:)
ama bu sene %30 armanda olan şalları takamadım. çok fazla kalın geldi. iş yerinde bile kafandaki çok kalın değilmi dediler:)
%100 ipekler nasıl hiç kullanmadım. şifonlar çok rahat ama renk sıkıntı oluyor. çok renkliler:)
Ben sizin aksinize şal takamıyorum. Kullanamıyorum eşarp daha kolay geliyor 😊 ipek eşarp çok hoş duruyor 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi