Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Kimse paylaşım yapmıyor yine ben bari bir şeyler ekleyeyim.Sizlerden de bekliyorum kızlar.
Desenli tuniklerimin üzerine epeydir düz beyaz eşarp arıyordum ama ya fiyatı pahalı geliyordu,ya da uygun olanlar çok basit kaçıyordu.
En sonunda dün bunu almaya karar verdim.Ümraniye de aker outletten 50 tl ye aldım.
mesela alttaki puantiyeliden bir tuniğim var geçen sene üstüne hiç birşey uyduramamıştım.Bu eşarpla kombinlesem nasıl olur?

$Yeni Bit Eþlem Resmi.jpg

$baski-desenli-kece-beyaz-puantiyeli-zemin-bordo.jpg

Kimse paylaşım yapmıyor yine ben bari bir şeyler ekleyeyim.Sizlerden de bekliyorum kızlar.
Desenli tuniklerimin üzerine epeydir düz beyaz eşarp arıyordum ama ya fiyatı pahalı geliyordu,ya da uygun olanlar çok basit kaçıyordu.
En sonunda dün bunu almaya karar verdim.Ümraniye de aker outletten 50 tl ye aldım.
mesela alttaki puantiyeliden bir tuniğim var geçen sene üstüne hiç birşey uyduramamıştım.Bu eşarpla kombinlesem nasıl olur?

Eki Görüntüle 1113478

Eki Görüntüle 1113489

bence puantiyeli şeyleri böyle düz renkler daha hoş duruyo bence model güzel yani hoş uyar

selam kızlar
bende %30 ipek armanda şallarım vardı. kışın takıyordum. ama yaz olunca yakmaya başladı. siz ne takıyorsunuz yazın :26:

selam kızlar
bende %30 ipek armanda şallarım vardı. kışın takıyordum. ama yaz olunca yakmaya başladı. siz ne takıyorsunuz yazın :26:

valla ben şallarımı pazardan alıyorum. armandaları hiç takamadım. hep kaşındırdı beni. yazın pazardan aldığım ince ama içi göstermeyen viskon gibi şallar var. onları kullanıyorum:KK34:

selam kızlar
Yaz-kış fark etmiyor bende valla %100 ipek (krep saten) kullanıyorum hep. Ne kadar denediysem şal bağlamayı beceremedim bir türlü :KK50:

valla ben her tür sal takiyorum kisin ayri yazin ayri yok:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

valla ben şallarımı pazardan alıyorum. armandaları hiç takamadım. hep kaşındırdı beni. yazın pazardan aldığım ince ama içi göstermeyen viskon gibi şallar var. onları kullanıyorum:KK34:

Yaz-kış fark etmiyor bende valla %100 ipek (krep saten) kullanıyorum hep. Ne kadar denediysem şal bağlamayı beceremedim bir türlü :KK50:

valla ben her tür sal takiyorum kisin ayri yazin ayri yok:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende hep yaz kış aynı takardım. kapandığımdan beri:)
ama bu sene %30 armanda olan şalları takamadım. çok fazla kalın geldi. iş yerinde bile kafandaki çok kalın değilmi dediler:)

%100 ipekler nasıl hiç kullanmadım. şifonlar çok rahat ama renk sıkıntı oluyor. çok renkliler:)

Son düzenleme:
Ben sizin aksinize şal takamıyorum. Kullanamıyorum eşarp daha kolay geliyor 😊 ipek eşarp çok hoş duruyor 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ama bu sene %30 armanda olan şalları takamadım. çok fazla kalın geldi. iş yerinde bile kafandaki çok kalın değilmi dediler:)

%100 ipekler nasıl hiç kullanmadım. şifonlar çok rahat ama renk sıkıntı oluyor. çok renkliler:)
%100 İpek şal almalısın öyleyse. İpek yazın serin tutuyor kışın sıcak :KK9:

Bence eşarp çok iyi duruyor 😊 tabi şal yakışan arkadaşlar da var 😊 eşarp ipek olunca rengi ve parlaklığıyla belli ediyor kendini 😊 aker kullanıyorum ben 😊 vakko da çok iyi 😊 armine ise çok çabuk şekil alıyor 😊 pardesü tarzım armine 😊 beyaz alacaktım bedeni kalmamış 😔 nişanlım gelsin bakcaz birlikte beyaz istiyorum 😊

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401701398.389819.jpg

Kızlar bu elbise nasıl sizce 😊 yorumlarınızı bekliyorum 😊

İpekler cok guzelmis. Kullananlar cok memnun. Hemen sekil aliyormus. Katla koy sonra hemen tak bozulmuyor diyorlar.
Ama cok pahalilar yaa:KK50:

Ben sizin aksinize şal takamıyorum. Kullanamıyorum eşarp daha kolay geliyor 😊 ipek eşarp çok hoş duruyor 😊

iki tane aker ipek eşarbım var. bitanede sura.. ama ben yapamıyorum sanırım.. çokmu sıkıyorum anlamadımki. sürekli boğazımın altında elimi ileri çekmeye çalıştım.:KK31:

Nişanlım alacak 😊 Hatay da ottoman palace da olacak balayımız yemeğe inerken giyerim 😊 ben kapanalı 7-8 ay oldu kapalı pek bir şeyimde yok hep pardesü ile de inmek istemiyorum

X