- Konu Sahibi sedosbilal
- #7.761
ay bende son zamanlarda genç kızlarda değişik bir bağlama şekli görüyorum eşarbı böyle önü bol bol arkası biraz uzun :44::44: çok beğeniyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa tesadüfe bak bende bu şekilde yapıyorum
çok sevdiğim bi şekil senelerdir hep böyle yaparım...
aslında en kolayı da bu model canım..çok basit..
şimdi eşarbı başına koyduktan sonra kulakların üst kısmından sağdan ve soldan birer kat yapıyorsun..katlıyorsun yani...
sonra çene altından iğne ile tutturuyorsun....
ardından göğüs kısmında iki tane üçgen uç kısmı kalıyor ya, işte o uçlardan sağ taraftaki ucu elinle büzüştürüp iğne ile tutturduğun kısımdan itibaren boynunun etrafını dolandırıyorsun....
fakat arkanda kalan üçken kısımdın altından dolandırıyorsun...üstten dolandırma sakın...
dolandırdığın uç kısım başladığın noktaya kadar gelir....fazla sıkı olmasın...
başladığın noktaya getirdiğin uc kısma bir iğne tutturuyorsun.. yani boynunun sağında kalacak bu uç....
sonra diğer göğüs kısmında kalan sol uç kısımı da istersen gömleğinin yakasından içine kat, yada dışarda kalsın..ben genelde pardesümün yakasından içeri sokarım ki rüzgarda uçmasın diye...
son olarak kulakların üstünden katladığın katlara bir iğne tuttur sağ kulak üstüne ve sol kulak üstüne..maksat katlar açılmasın diye...
en son iğneyi de başının tepesine tuttur..o da başörtü öne veya arkaya kaymasın diye...
hepsi bu kadar...
anlatırken uzun oladuğuna bakma, çok basit bir modeldir..keşke yanında olsam gösterirdim..
bir iki defa yapsan elin alışır zaten....
evet yüz şekliyle alakalı. ben boğaz kısmını yapıyorumda üst taraf dikleşiyor. gerçi 2senedir takmıyorum. arrık eşarba geçmek istiyorum :26::26:
bende 2tane aker ipek. bitanede sura ipek var..
vizyon ipek kullanan varmı? fiyatları daha uygunda.
eşarbı başına koyduktan sonra sağ ve soldan katladıktan sonra, çeneyle iğneleyince sağ soldan katladıklarımızı alacakmıyız.?
ay bende son zamanlarda genç kızlarda değişik bir bağlama şekli görüyorum eşarbı böyle önü bol bol arkası biraz uzun :44::44: çok beğeniyorum
Eki Görüntüle 1094145 Eki Görüntüle 1094146 Eki Görüntüle 1094147
kızlar sizce bu tunik nasıl hem gebelikte hem normalde giyinebilcek gibi geldi bana fikirlerinizi alabilri miyim
hayır canım katlar kalacak öyle...katların maksadı önü yuvarlak olması için...
eğer kat yapmadan iğnelersen önü sivrileşiyor...katlar yuvarlak olmasını sağlıyor...zaten katlardan birer iğne tutturunca katlar iyice sabitleniyor...asla kaymaz..
anladım canım. katları çene altındaki iğnenin içine koymayacaz yani
tşk ederim
katlarla birlikte çene altından iğneleyecez canım....yani yukardan katlarken elini kaydırarak çene altında iğne ile birleştirip tuttur...bi dene bakalım..inşallah yaparsın...eşarpa bi alışşan şalı sevmezsin bile
aaa tesadüfe bak bende bu şekilde yapıyorum
çok sevdiğim bi şekil senelerdir hep böyle yaparım...
aslında en kolayı da bu model canım..çok basit..
şimdi eşarbı başına koyduktan sonra kulakların üst kısmından sağdan ve soldan birer kat yapıyorsun..katlıyorsun yani...
sonra çene altından iğne ile tutturuyorsun....
ardından göğüs kısmında iki tane üçgen uç kısmı kalıyor ya, işte o uçlardan sağ taraftaki ucu elinle büzüştürüp iğne ile tutturduğun kısımdan itibaren boynunun etrafını dolandırıyorsun....
fakat arkanda kalan üçken kısımdın altından dolandırıyorsun...üstten dolandırma sakın...
dolandırdığın uç kısım başladığın noktaya kadar gelir....fazla sıkı olmasın...
başladığın noktaya getirdiğin uc kısma bir iğne tutturuyorsun.. yani boynunun sağında kalacak bu uç....
sonra diğer göğüs kısmında kalan sol uç kısımı da istersen gömleğinin yakasından içine kat, yada dışarda kalsın..ben genelde pardesümün yakasından içeri sokarım ki rüzgarda uçmasın diye...
son olarak kulakların üstünden katladığın katlara bir iğne tuttur sağ kulak üstüne ve sol kulak üstüne..maksat katlar açılmasın diye...
en son iğneyi de başının tepesine tuttur..o da başörtü öne veya arkaya kaymasın diye...
hepsi bu kadar...
anlatırken uzun oladuğuna bakma, çok basit bir modeldir..keşke yanında olsam gösterirdim..
bir iki defa yapsan elin alışır zaten....
keşke ya..
olsun canım valla böyle çok iyi anladım Allah razı olsun eve gider gitmez deneyecem inşallah yapabilirim :)
şimdi boynumuzda dolandırdık ön tarafa getirdik alttan nereye iğneliyoruz orasını anlamadım
sağdaki ucu boynumuzdan doladıktan sonra boynumuzun kenarından ucunu tutturuyoruz canım iğneyle...
zaten 180 derece dolanıyor yine boynun sağına geliyor dolandıktan sonra...boynun sağına kendi dolanan ucuna iğneleniyor...
yaptım canım galiba :) ilk denemem için oldu sanırım güzel durdu :) elim alıştıkça daha güzel yaparım inşalalh
bi resim çekseydin canım, yüzünü gizlerdin bakardık..çok merak ettim
tamam canm ilk fırsatta koyarım :) bugün işe eşarpla gittim ama rahat edemedim alışmam geerekiyo galiba :)
alışırsın canım...şalın rahatlığına alıştığın için eşarp garip gelmiş olabilir ama bence eşarp daha asil duruyor...şal biraz daha salaş kalıyor...