-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #7.681
eğer sıfır kolsa yani o kahverengi bluz tunikten ayrıysa kullanımı çok rahat olmaz gibi.
ben kat kat giyinmeyi hiç sevmem.yani kısa veya sıfır kol bi kıyafetin içine veya dışına bişey giymek zorunda kalmak beni rahatsız eder.
eğer alışıksanız ve rahat edebiliyorsanız model güzel,günlük kullanımda rahat edersiniz ama deidğim gibi sizde benim gibiyseniz bi müddet sonra bıkarsınız,malum önümüzde yaz.
insan efil efil şeyler giymek istiyor.
tunik değilde yelek olsaymış daha güzel olurmuş onuda söylemeden geçemeyeceğim
yelek olsaymış alırdım da şimdi vazgeçtim canım :) bluz tunikten ayrı duruyor o yüzden ısınamadım pek.
Altına geniş paçalı pantolon çok hoş durmaz.
Tayt veya kilotlu corapla güzel olur ama tesetturlu iseniz bence kısa elbise gibi teaetture hiç hoş durmaz.
yelek olsa kullanım alanı çok çok geniş olurdu,
gömlek,bluz,kazak...herşeyle giderdi.
ben geçenlerde kuaybe gider yelek aldım,hamileliğimin son zamanlarında olduğumdan henüz giyme fırsatım olmadı ama doğumdan sonra hemen giymek istiyorum,kafamda bi çok kombin oluşturdum bile
şu aralar uzun yelekler çok moda zaten bakmanı tavsiye ederim
özellikle kuaybe gider tasaımlarını çok beğeniyorum ben,
onun dışında esra betül de güzel yelekler yapmış.
kuaybe giderin hangi yeleği canım ?
takip ediyorum pahalılar ama çok da beğeniyorum tasarımlarını
yelekler bu aralar moda ya çok hoşuma gidiyor :)yelek araştırırken ben de bunu gördüm zaten kararsız olduğum için direk buraya sordum =)
esra betül e hiç bakmadım bakacam canım saol önerilerin için :)
Eki Görüntüle 1006738
bu yelek canım.
geçen sene bu yelek 300 tl idi.
çok pahalı gelmişti almamıştım bayılmama rağmen.
bu sene hep 250 tl civarında geziyordu ama sağolsun sitede indirim oldu bazı ürünlerde bu da 175 e düşünce aldım
gene pahalı ama çok beğendiğim için kaçırmak istemedim.
bi araştırma yaptım yelek geldikten sonra.
yeleğin kalitesi kumaşçımın dediğine göre 1. sınıfmış ve o kumaşın metresi 35 tl.
bu yelek içinde 1,5 metre gider dedi.
içli dışlı iki kadife olunca çarp ikiyle
bide terzi(işçilik) ekle...
yine ediyor en az 140 civarı.
yani anlayacağın maliyetide yüksek,kumaşı pahalı çünkü.
fakat kalitesine diyecek laf yok gerçekten kumaşı mükemmel,işçilik de öyle...
bi kaç beğendiğim yeleği daha var indirime girmesini bekliyorum
Altına geniş paçalı pantolon çok hoş durmaz.
Tayt veya kilotlu corapla güzel olur ama tesetturlu iseniz bence kısa elbise gibi teaetture hiç hoş durmaz.
175 miiyi düşmüş fiyatı hangi site den aldın ki canım ben de alabilirim çok hoşuma gidiyordu bu yelek :)
görünüşü zaten çok hoş :) kafanda nasıl kombinler oluşturdun bu yelekle merak ettim :)
ben de şu indirime girse hemen alırım galiba çok güzel bu :)
Eki Görüntüle 1007975
evet canım 175: )
kuaybe giderin kendi sayfasından aldım ben.
modanisada falan hala eski fiyat görünüyor ama kendi sitesinde indirimli.
bu yelekte çok güzel ama benim proporsiyonuma uymuyor malesef
benim belim ince kalçam var.
bu tür modeller belden büzgülü olunca kalçası geniş bayanları daha da şişman gösteriyor.
o yüzden düz kesim,büzgülü olmayan yelek,ceket vs.. kullanıyorum genelde.
nasıl kombinleyeceğime gelirsek;
ben hem etekle hem tunikle giyeceğim.
normalde pantolon hiç giymiyorum ben fakat doğumdan sonra rahatlık açısından giyeceğim.
ama tunik seçimimde biraz farklı olacak.
ben diz kapağı ve üzerinde biten tunikleri sevmiyorum,tesettür içinde uygun bulmuyorum(bol pantolonla giyilmiyorsa)
o yüzden uzun boy tunik arıyorum ama bayağı uzun.ayak bileğimden en fazla bir karış yukarıda falan.
öyle bir tunik bulursam(ki bulamazsam diktireceğim) onunla kombin etmeyi düşünüyorum.
renk olarakta kırık beyaz ve bordo gider.
etekle kombinlerkende lacivert ve bordo eteklerim var,onların üzerine kırık beyaz gömleğimi giyerim sanırım.
elbise olarak da hem bordo hem lacivert var.
daha önemli yerlere giderkende elbiseyle kombinlerim.
çanta olarakta lacivert vintage bi çantam var çok severek almıştım.onu kullanacağım hep.
bordo çanta çok patlatabilir.malum model zaten çok ağır.renklerde de çok abartıya kaçmamak gerek.
ben hem şal hem eşarp kullanıyorum normalde.
düz renk bordo ipek şalım var onunla güzel gider.
birde düz renk lacivert ipek eşarbım var onunlada olur.
desenli eşarp çok kullanmıyorum artık,kullansamda çok yoğun renk ve desenlerden kaçıyorum.
bu yelek çift taraflı olduğundan,eşarpta rengarenk olursa çok karışık bi görüntü çıkar ortaya.
o yüzden mümkün mertebe tek renk eşarp/şal kullanmak iyidir.
eğer indirime girerse bende bunları kaçırmayacağım;
Eki Görüntüle 1008093 bu tuniğin boyu istediğim gibi,uzun bayağı.renk çok istediğim bir renk değil ama yinede güzel bi indirimi olsa kaçırmam: )
birde;
Eki Görüntüle 1008098
bu elbiseye bayılıyorum
gözüm hep bu elbisede.indirime girer girmez bunuda almayı çok istiyorum
çok güzel şekilde kombinlersin valla düşüncelerini beğendim:) bordo etek üzerine gömlek bordo şal süper uyumlu olur :)
tesettürle ilgili çok bilgilisin ya ben yeni kapandım ama bu kadar dikkat edemiyorum galiba :)
üstteki tunik çok güzelmiş :) böyle uzun seviyorsun galiba :) tesettürlü bir bayan için de en uygunu bu galiba
zamanla alışıyorsun canım neyle ne gider vs..
ben tasarıma çok ilgiliyim.
uygun vücut tipine göre giyinmeyi seviyorum.
modadan ziyade önceliğim vücut tipime uygun giyinerek kendi tarzımı oluşturmak.
tecrübeyle öğreniyor bunu insan,o yüzden merak etme bi kaç seneye kalmaz sende bayağı tecrübe kazanırsın,
kaldı ki şimdi bir çok tesettür blogu vs var örnek kombin görebileceğin
ben uzun,geniş giymeyi seviyorum.
zaten tesettürün doğasıda bu olmalı.
elbiselerimin üzerine pelerin almadan dışarı çıkmam mesela..
geniş geniş çok rahat oluyor.
15 yaşımda kapandım ben ve o zamandan bu yana hiç pantolon giymedim.
bu saatten sonra hala bi tereddüt var ama kolaylık açısından deneyeceğim.
o da dediğim gibi neredeyse elbise uzunluğundaki tuniklerle olacak.
gerçi böyle upuzun tunik hiç bi yerde yok,kaç site araştırdıysam bulamadım..
alacağım tuniğin boyu 110 120 cm arası olsun isitoyrum.
ben minyon tipli olduğumdan o aralık tam istediğim boya denk geliyor.
umarım bulurum.
ne güzel erken yaşta kapanmışsınız. ben de daha erken kapanmadığım için pişman olmuştum ama yaklaşık beş ay önce kapandım nasip oldu bana:)
böyle uzun tunikler bulmak zor inşallah bulursun.sefa merve de demet yıldız tasarım tunikleri genellikle bu boydalar bakabilirsin:)
ben pantolon giyiyorum hep bol paça . doğumdan sonra alışırsın giyersen.