- 10 Eylül 2011
- 5.611
- 22.482
- Konu Sahibi sedosbilal
- #7.661
ben yapmadım canım ama yinede yazmak istedim.
bana çok yapmacık geliyor o bayan ve tasarım(!)larıda gerçekten başarısız.
zaten piyasada o ve onun gibiler çok türedi,
o sene ne moda oluyorsa döndürüp dolaştırıp aynı şeyi yapıyorlar,hep birbirinin aynı...
hiç bir orijinalliği yok bana göre.
2 3 senedir pelerin ve türevlerinden başka bişey yapamadılar(kaldı ki ben pelerini çok giyen biriyimdir.).
bu tasarım değildir bana göre.
tasarım olabilmesi için kendinden bişeyler katmak gerekir.
aynı pelerinin farklı rengini ya da bi kaç düğme vs ekleyip kakalamak tasarım değildir.
(ne kadar dolmuşum ama: )) )
beğeniyorsan tabiki al,ben hiç almadığım için kalitesini bilemem.
gereksiz pahalı.o kadar bütçen varsa bence mutlaka başka bir tasarımcının ürünlerini almalısın.
mesela ben kuaybe giderden bi kaç bişey aldım.
tüketicisi olarak kumaşları 1.sınıf kullanıyor ve çok da özgün.
hiç bir tasarımcıda onun kadar kendine özgün bir stil göremedim ben.
fiyat olarak evet yüksek...ancak hakkınıda veriyor.ben çoğunlukla indirimlerini bekleyerek alıyorum.
eğer tasarım ürün alacak bütçeniz varsa kesinlikle kuaybe gider diyorum.
edit:hayır,kuaybe gider akrabam falan değil
çok teşekkür ederim öncelikle : )
size katılıyorum kesinlikle ben de öyle düşünüyorum
ahım şahım bir şey yok ve hepsi tek bir modelden türeme
ancak ben spor ve sade seviyorum
aybikestil diğer tasarımcılara göre daha sade
bu yüzden bi modeli beğendim alsam mı diye de kuşkuda kaldım .Çünkü standart dikiyor 34-46 beden muhtemelen bana çuval gibi olur onlar ve şikayetci olan bir kaç yazıya rastladım internette dikişi kötü,defolu ürün yolladı vs gibi bu yüzden danışmak istedim güvenemedim yani facebookta çok fazla övgü almasına rağmen.
Şunu da ekliyeyim gerçekten pek başarılı bulmuyorum ben de sizin gibi insanlar neden bu kadar abartıyor anlayamıyorum.Ama işte sade olması beni cezbediyor birazcık Kuaybe gider de daha çok iş yaşantısına uygun çalışıyor fazla resmi gibi bilemedim açıkcası işe başlıyayım kesin ondan alırım ama şu an öğrenciyim
size katılıyorum kesinlikle ben de öyle düşünüyorum
ahım şahım bir şey yok ve hepsi tek bir modelden türeme
ancak ben spor ve sade seviyorum
aybikestil diğer tasarımcılara göre daha sade
bu yüzden bi modeli beğendim alsam mı diye de kuşkuda kaldım .Çünkü standart dikiyor 34-46 beden muhtemelen bana çuval gibi olur onlar ve şikayetci olan bir kaç yazıya rastladım internette dikişi kötü,defolu ürün yolladı vs gibi bu yüzden danışmak istedim güvenemedim yani facebookta çok fazla övgü almasına rağmen.
Şunu da ekliyeyim gerçekten pek başarılı bulmuyorum ben de sizin gibi insanlar neden bu kadar abartıyor anlayamıyorum.Ama işte sade olması beni cezbediyor birazcık Kuaybe gider de daha çok iş yaşantısına uygun çalışıyor fazla resmi gibi bilemedim açıkcası işe başlıyayım kesin ondan alırım ama şu an öğrenciyim